-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bükülmeyen El Öpülür (Deniz Taşkan)

ads
ads
Çok fazla siyasetle meşgul olan biri değilim ama küçükte olsa bir şeyler yazacağım. Bu yazdıklarım tamamen kendi fikrimdir. Malum son seçimde Ak Parti yüzde elliye yakın bir oy aldı, hakeza geri kalan yüzde ellide diğer partiler arasında dağılıyor. Aslında Ak Partinin başarısının çoğunluğu muhalefet partilerinin başarısızlığındandır. Siz çoğunluğu Müslüman olan bir toplumda başörtüsü yasak, siyer dersine yasak, Arapça dersine yasak din dersine yasak vb. politikalar koymaya çalışırsanız eliniz havada kalır.



Siz Kürt'üyle, Türküyle, Laz'ıyla, Çerkez'iyle, Boşnak'ı, Arapıyla zengin bir ırk çeşitliliğine sahip bir toplumda Türk ırkçılığı yada Kürt ırkçılığı yaparsanız eliniz havada kalır. Hemen hemen her şeyi ile dışarıya karşı bağlı bir ülke iken, baştaki hükümetin çoğu alanlarda yerli ürünler çıkarmasına tepki değilde destek olup tebrik etseydiniz belki her şey farklı olacaktı. En azından siz kazanacaktınız. Yaptığı yanlışları daha güzel bir üslup ile eleştirşeydiniz siz kazanacaktınız. Siz halkın yüzde 52 sinin destekleyerek seçtiği bir Cumhurbaşkanını tanımadınız ve bu demek oluyor ki, biz bu halkın yüzde 52 sini tanımıyoruz demektir. Bu da sizin başarısızlığınızın en büyük sebeplerinden biridir. Siz iç işlerinizde ki problemleri dışarıya yanı bizim en büyük düşmanlarımız olan, Avrupa şikayet ederseniz bu millet size her seçim tokadını vurmaktan çekinmeyecektir. Siz ülkeye yapılan hava limanları, üniversiteler, hastahaneler, yollar için millet adına teşekkür etseydiniz, siz kazanacaktınız. Ama siz seçimlere girmeyi vatana , millete hizmetten çok benim partim kazansın düsturuyla yaptığınız için bu millette size hiçbir zaman istediğinizi vermeyecektir.

İşte bu sebeple Ak Partinin başarısı, sizin başarısızlığınızdandır.

SELAM VE DUA İLE

Deniz Taşkan'a Ait olan bir önceki yazıyı okumak için >>  Hayatın Anlamı

Yazar Hakkında: Deniz Taşkan İslami konular hakkında kendine  özgü yazılar yazmaktadır. Kendine ait birçok makalesi bulunmaktadır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. hocam destekleyen ve desteklemeyen herkes için ibretlik bir yazı olmuş
    önemli olan ülkenin ilerlemesi iken hep kavga hep gürültü

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.