-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Dizi İzlerken Keyifli Vakit Geçireceğiniz Adres

ads
ads
Uzun ve yoğun geçen bir günden sonra sizde kafanızı dağıtmak istiyorsanız, iyi bir dizi izleyebilirsiniz. Çünkü seçtiğiniz dizinin iyi olması çok önemlidir. Zira piyasada boşa zaman harcamanıza neden olabilecek birçok dizi vardır ve bu dizileri izlemek tamamen zaman kaybıdır. Dolayısı ile bu tarz dizileri izlemek yerine gerçekten size bir şeyler katacak dizileri izlemeniz çok faydalı olacaktır. Tabi burada da dizi izleyeceğiniz sitenin iyi olması gerekmektedir. Zira ülkemizde yayınlanan dizilerin büyük bir kısmı birbirine benzemektedir.

Dizi İzlerken Keyifli Vakit Geçireceğiniz Adres


Yabancı diziler Türk dizilerine göre her zaman bir adım önde olmuştur. Çünkü gerek sahneleriyle gerekse de konularıyla çok ilgi çekici yapıtlara imza atmışlardır. Örnek verecek olursak Friends bu dizilerin başında gelen bir dizidir ve sit-com kültürünün tüm dünyada gelişmesini sağlayan bir dizidir. Bu dizide 20 yaşlarında 6 gencin birbirlerine olan sevgileri, iş hayatları ve karşılaştıkları sorunlara beraber göğüs gerebilmeleri gibi birçok konu ele alınmaktadır. Bu tarz konulardan hoşlanıyorsanız ve özellikle izlediğiniz dizinin komik olmasını istiyorsanız, Friends izlemeniz yararınıza olacaktır. Zira dizide beklentilerinizi fazlasıyla karşılayabilecek her türlü özellik yer almaktadır.

Buna ek olarak izlerken çok keyifli vakit geçirebileceğiniz diğer güzel dizilerden biriside Arrow’dur. Bu dizi yayınlandığı günden itibaren tüm dünyada beğeni toplamıştır ve her bölümü sabırsızlıkla beklenmeye başlamıştır. Dizide farklı bir aksiyon konusu yer alırken aynı zamanda mistik kısımları da vardır. Bu mistik kısımlar dizinin daha heyecanlı ve sürükleyici olmasını sağlamıştır. Oliver zengin bir ailenin çocuğudur, fakat bir gün deniz kazasında kaybolur. 5 yıl boyunca haber alınamayan gencin öldüğü zannedilir. Fakat o bir adada hayata tutunmuştur ve sonrasında bulunmuştur. Daha sonrasında evine döndüğünde ise her şey değişmiştir. O da tüm günahlarını ödemek için suçluları cezalandırmaya karar vermiştir. Yani Arrow izleyicileri bir dizide olması gereken tüm güzel sahnelerin keyfini sonuna kadar çıkartacaktır.


Eğer daha sakin dizilerden hoşlanıyorsanız da bu konudaki beklentilerinizi de in treatment dizisi karşılayacaktır. Zira dizide ne aksiyon sahnesi vardır ne de öyle çok absürt olaylar anlatılmaktadır. Bir doktor ve hastalarının hayat hikâyelerine yer verilmiştir. Yarım saatlik bölümlerde birçok farklı olayı dinleme şansınız olacaktır. Eğer in treatment izlemek isterseniz de bu konuda sitemiz size dizinin tüm bölümleriyle yardımcı olacaktır. Kısacası bizi tercih ettiğiniz sürece çok keyifli vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz. Üstelik hizmetlerimiz karşılığında ne üyelik almanıza ne de bir ücret ödemenize gerek yoktur.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. dizi izlemek hiç bir zaman keyif alarak yaptığım bir iş değil ama verdiğin bilgiyi değerlendireceğim...

    YanıtlaSil
  2. Şu sıralar hiç izlemediğim güzel bir dizi arıyorum bulamadım daha.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.