-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Google İçerik Reklamları Optimizasyonu

ads
ads
Web siteleri, mobil uygulamalar ve videolar ile online internet kullanıcıların %93’ne ulaşılmaktadır. Google içerik reklamları sayesinde bu kitlenin büyük bir kısmına reklamları hedeflemek mümkündür. Hedefleme yaparken çoğu zaman kısıtlamalar yapılmaz, kelime veya konu hedeflemesi ile internet kullanıcılarına erişmek isteriz. Reklam yayın yaptıkça içerik reklamlardan dönüşlerin az ve maliyetli olduğu tecrübesini öğreniriz.

Google İçerik Reklamları Optimizasyonu


Telefonunuzda oyun oynarken ya da bir uygulamada işlem yaparken yerli yersiz zamanda reklamlar açılır. Reklamı hızlıca kapatmak isterken çarpı işaretini zaman zaman ıskalarız. Bu durumun birçok mobil kullanıcı için aynı şekilde yaşandığını var saymak kesinlikle hata olmayacaktır.

Peki reklam veren olarak buna nasıl önlem alabiliriz?

Google içerik reklamlarının yerleşim raporunu incelediğimizde “Mobile App: “ gibi birçok sonuçla karşılaşırız. Tek tek bu mobil oyunları / uygulamaları reklam kampanyanızdan uzaklaştırmak büyük bir zaman kaybıdır. Ne kadar uzaklaştırsanız da yenileri gelmeye devam edecektir. Basit bir tanımlama ile yukarıda bahsedilen sorundan tamamen kurtulmak mümkündür. Bunun için reklam kampanyanızın hariç tutulan yerleşimlere “adsenseformobileapps.com” yazmanız yeterlidir.

Kaynak: Hostbul.net

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.