-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Hafıza Nasıl Güçlendirilir (5 Şifre)

ads
ads
Bu video ile hafızanın nasıl güçlendirilmesi gerektiği anlatılmış. 5 madde ile sıra dışı taktiklerle hafızanızı güçlendirebilirsiniz. İnsanlar çoğu zaman unuturlar ve hatırlamakta güçlük çekerler bu yüzden hatırlamanıza çok yardımcı olacak bir video. Alfanın dünyası tarafından hazırlanmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Simdiki aklim olsa cocukken her buldugum seyi ezberlerdim. Simdi hicbir sey kalmiyor aklimda.

    YanıtlaSil
  2. Simdiki aklim olsa cocukken herseyi ezberlerdim. Simdi bir sey kalmiyor aklimda.

    YanıtlaSil
  3. bence her insan kendi anlayabileceği bir yöntem geliştirebilir.bazı özellikler insanda doğuştan vardır ,yukardaki video çok anlaşılabilir bir şekilde düzenlenmemiş.

    YanıtlaSil
  4. Bence beyin hafızası önem sırasına göre yerleştirmektedir atıyorum çok önemli bir bilgiyi 5 kere çekiçle çakarak kazır ona göre daha önemsiz bir bilgiyi 4 kere çakarak kazır beyne

    YanıtlaSil
  5. Bende kucukken gereksiz ezberledigim bilgilerin kapladigi yeri bosaltmaya calisiyorum ama cok zor

    YanıtlaSil
  6. Güzel metodlar var listede. Bunları küçüklükten yapsaydık hayatımızdaki değişiklik fazla olabilirdi bence.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.