-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Muhtasar İlmihal Uygulaması

ads
ads

Muhtasar İlmihal: Hanefi Mezhebi üzerine zaruri dini bilgiler Android Uygulaması İndir.


Her Müslümanın bilmesi gereken bilgilerin yer aldığı uygulamada. İlmihal bilgileri yer almaktadır. Geniş arşivle kullanıcıya sunulmuştur. Bu eserde resimli olan yapılması gerekenler detaylı şekilde ve anlaşılır vaziyette anlatılmıştır. Resimli Muhtasar ilmihal kitabının android cihazlarda kullanabileceğiniz faydalı versiyonudur. Bu uygulamayı ücretsiz olarak Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz veya aşağıda ki verdiğimiz orjinal bağlantıdan cep telefonlarınıza, tabletlerinize ve android cihazlarınızda kullanmak için indirebilirsiniz.

Muhtasar İlmihal Uygulaması


Fazilet Neşriyat yayın ekibi tarafından bu program yapılmıştır. Kendilerine bu güzel ve faydalı yazılım için teşekkür ediyoruz.

En uyumlu cihazlar web, akıllı telefonlar ve tablet. Arayüzü Türkçe'dir. Bu uygulamayı indirdiğiniz zaman otomatik olarak yüklenir ve kullanımı çok basittir. Bu yüzden fazla zaman kaybı yaşamazsınız. Ayrıca çevrim içi ve çevrim dışı olarak sizlerin okumanıza olanak tanır.

Muhtasar İlmihal Uygulamasını İndirmek İçin Aşağıdaki Bağlantıyı Kullanın..

https://play.google.com/store/books/details/Heyet_Muhtasar_İlmihal?id=i37NBgAAQBAJ

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. bilgi paylaşıldıkça güzeldir akıllı telefonlar için yayarlı birşeyler üretilmesi sevindirici bir olaydır

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.