-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Online Uçak ve Otobüs Bileti Rezervasyon

ads
ads
Bazı insanlar değişik yerleri gezmeyi ve seyahat etmeyi çok severler. Genel olarak insanın doğasında vardır çeşitli yerlere gitmek, görmek ve geldiği yere geri dönmek. Ulaşım araçlarının günümüzde ki kadar yoğun olmadığı dönemlerde yolculuk sıkıntılı ve zor geçerdi. Günler aylar, haftalar süren yolculuklar geçmişten günümüze kadar yapılmıştır. Neyse ki, teknoloji hızla gelişti ve yolculuk için çeşitli araçlar üretildi. Bundan dolayı artık gezmek, görmek, seyahat etmek daha kolay oldu. 


bilet


İnternetin hakim olmadığı zamanlarda her ne kadar uçak, otobüs gibi araçlar olsa da bu vasıtalarla bir yere gidebilmek günler öncesinden firmalara giderek bilet ayırmak gerekiyordu. Ancak günümüzde artık bildiğiniz gibi hemen hemen birçok şeyi internet vasıtası ile bilgisayarlarımızdan, tabletlerimizden ya da cep telefonumuzdan halledebiliyoruz. 


izmir


Bilet ayırtmak içinde zamanımızda internetten yararlanmaya başladık. Bilinen o ki, çok bilet siteleri vardır ve insanlar online olarak bilet almaktan bazen çekinebilirler. Acaba güvenilir bir firma mı diye aklından geçirip cayabilir. Bu konumuzun ana maddesi olan bilet almak için sizlere önerebileceğimiz en uygun ve alanında kalitesini kanıtlamış "www.bilet.com" sitesinden kısaca bahsedelim:

Ülkemizde faaliyette bulunan firma çok geniş kategorileri ile oldukça hızlı işlemlerinizi yapabileceğiniz bir online rezervasyon yapabileceğiniz platformdur. Müşterilerin güveniniz kazanacak en önemli özelliği ise "3D Secure Ödeme" yönteminin bulunması. 3D Secure ödeme biçimi güvenli ödeme yöntemlerinin en iyisidir. Bu şekilde yapılan ödemelerde ilk önce sizden cep telefonunuza onay sms gelmekte ve onayınız olmadan işlemler gerçekleşmemektedir. 3d secure visa tarafından geliştirilmiş yoğun olarak kullanılan güvenli ödeme yapabileceğiniz bir gelişimdir. 


Online Uçak ve Otobüs Bileti Rezervasyon


Aynı zamanda otobüs bileti, uçak bileti ortalama bin tane hava alanı ve yüz den fazla otobüs firması ile çalışmaktadır.  Bu sayede çok hızlı bir şekilde biletleri karşılaştırıp size en uygun olan uçak veya otobüs biletini rahatlıkla görebiliyorsunuz. Ve kredi kartı kullanarak taksit ile rezervasyon yapmanız da mümkün. Yeni gelişmelerden, indirimlerden ve kampanyalardan faydalanabilmeniz için size imkan tanımaktadır.

Eğer sizde sık sık seyahat eden biriyseniz mutlaka incelemeniz gereken yerlerden biridir. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Guzel icerigi zengin bir site bilet almak artik cok kolay oluyor

    YanıtlaSil
  2. online otobüs bileti satış sistemleri ile eskiye nazaran çok daha pratik bir yapıya kavuştu

    YanıtlaSil
  3. Cok dikkat edip son dakikaya kadar check etmeli online bilet alinca. Yoksa yollarda magdur olunuyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.