-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Peynir - Süt - Yumurta

ads
ads
Kahvaltılar bazen yoğunluktan dolayı düzenli şekilde yapılamamaktadır. Bundan dolayı güne başlarken, şekerli çay ve simit yerine, protein değeri yüksek olan peynir, süt ve yoğurt ile yapılması gerekir ve zeka gelişimi bu çok önemlidir.

Peynir - Süt - Yumurta

               1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. sut yumurta peynir gibi temel ürünler ilk olarak tavsiye edilmiş

    YanıtlaSil
  2. genel olarak et süt yumurta temel gıda olarak verilmiş bana göre doğada yenilebilen herşey insanoğlunun sağlığı için var.

    YanıtlaSil
  3. zeka gelişiminin dışında peyni süte v yumurta cocukların kemik ve beden gelişimlerinede katkı sağlamaktadır. Özellikle peynir ve süt tüketen cocuklarda kemik yapısı daha güçlüdür

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.