-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Dünya Kalitesinde Üretilen Türk Malı Prefabrik Yapılar

ads
ads
 Prefabrik yapıların fiyatları uygun olduğu gibi sonradan bir bakım veya onarım masrafı çıkarmayacağı için fazladan maliyetlerin de önüne geçmektedir.

Demonte Yapı Avrupa standartları kalitesine uygun olarak ürettiği prefabrik yapıları hem yurt içi hem de yurt dışı satışları ile tüm dünyaya sunmaktadır. Son dönemlerde prefabrik ev kullanımında önemli bir artış sağlanmıştır. Çünkü ülkemizde insanlar prefabrik evlerin rahatını ve konforunu keşfetmiştir. Prefabrik ev yapılarının tercih edilmesindeki ilk nedenlerden biri dayanıklılık özellikleridir. 

Dünya Kalitesinde Üretilen Türk Malı Prefabrik Yapılar


Prefabrik evlerin kullanım ömürleri betonarme evlerin kullanımlarından daha uzun olmaktadır. Çünkü yıpranacak ve herhangi bir sorun çıkartacak malzeme kullanılmadan imal edilmektedir. Son derece güçlü ve birinci sınıf çelik malzemeden üretilen prefabrik yapılar kullanıcısına tamamen güven ve kalite sunmaktadır. İsteğe göre şekillenebilen prefabrik ev tasarımları istenirse tek katlı istenirse iki katlı şekillerde üretilebilmektedir. Müstakil ev tercih eden kişiler için inanılmaz olanaklar sağlayan prefabrik evler hem yapım sürelerinin kısa olması hem de betonarme yapılara göre oldukça kısa sürede inşa edilmesi ile maliyetleri de oldukça düşük olmaktadır. Müstakil evlerin betonarme olarak yapılmasında en büyük problemlerden ilki inşaat sürelerinin çok uzun olmasıdır. Bu kadar uzun süreli bir inşa zamanı ise maliyetleri arttırmaktadır. Diğer bir husus ise pahalı olan malzemeleri ve dayanıklılık sürelerinin kısa olmasıdır.
·         Demonte Yapı tarafından üretilen prefabrik evlerde özel çelik malzemeler ve taşıyıcı kolonlar kullanılmaktadır. Bu çelikler sayesinde yapılarda herhangi bir problem oluşmaz ve sağlamlığını çok uzun yıllar korur. Uygulama sırasında beton temeller üzerine inşa edilen prefabrik evlerde sağlamlık ve dayanıklılık her zaman ilk sırada yer almaktadır.

·         Prefabrik ev içyapılarında ise kullanılan galvaniz saçlar ve poliüretan malzemeler sayesinde son derece sağlam bir yapı ortaya çıkarılmaktadır. Prefabrik ev içerisinde istenen her türlü görsel tasarım da oluşturulmaktadır. Dekoratif özellikleri tamamen kullanıcıların zevkine göre şekillenmektedir.
·         Prefabrik ev yapıları depreme karşı birebir dayanıklılık özelliği gösterdiği gibi aynı zamanda yangına da son derece mukavemetli üretilmektedir. Kullanılan özel malzemeler sayesinde prefabrik yapılar üstlerinde alev tutmaz ve asla yangını büyütmez.

·         Son derece yüksek kalitede kullanılan ısı yalıtımı ve ses yalıtımı sayesinde kullanıcısına konforlu bir yaşam alanı sunan prefabrik yapılarda ısınma sorunu gibi problemler oluşmaz. Yaz aylarında evin içi en soğuk halinde kendini korurken kışın da sıcak hava kesinlikle dışarı çıkmaz.

Uygun Maliyetli ve Yüksek Konforlu Yapılar; Prefabrik Evler


Demonte Yapı tarafından üretimi gerçekleştirilen prefabrik evler kullanıcısına bu kadar avantajlı durumu bir arada sunarken aynı zamanda fiyat bakımından da son derece uygun maliyetli fiyatlar sunmaktadır. Prefabrik yapıların fiyatları uygun olduğu gibi sonradan bir bakım veya onarım masrafı çıkarmayacağı için fazladan maliyetlerin de önüne geçmektedir. Örneğin prefabrik yapılar her sene dış cephe boyası istemez. Çünkü kullanılan kaliteli boyalar sayesine uzun yıllar boya özellikleri korunur ve renklerinden asla bir şey kaybetmez. Ayrıca sonradan ısı yalıtımı ve ses yalıtımı gibi masraflar da çıkarmaz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Bizim çiftliğe düşünüyorduk ama sonradan zemin tesviye ve ruhsat işlerini bizim yapmamız gerektiği ortaya çıkınca vazgeçtik

    YanıtlaSil
  2. Prefabrik evler çok hoşuma gidiyor.Türkiye'de ideal gerçekten.

    YanıtlaSil
  3. Prefabrik alip yaptirirken cevrenin kosullarini iyice gozlemleyin yoksa cok masraf cikartiyor.

    YanıtlaSil
  4. Cidden mqkul fiyatlara ev sahibi olma firsati veriyor denemeye deger

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.