-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Psikolojik Danışman Yusuf BAYALAN

ads
ads
Artık günümüze psikolojik birçok sorunla insanlar karşı karşıyadır. Bunlara neden olan birçok etken vardır. İş hayatında olumsuzluklar, evlilik döneminde ki sıkıntılar, geçim derdi, genel rahatsızlıklar vb. gibi durumlardan ortaya çıkan sorunlar insan hayatında genel olarak yer almaktadır. 

Ancak bu tür sorunları olan kişilerin çoğu bundan bihaber yaşamaktadır. yada sorunları kendi başlarına halledebileceğini yahut kendiliğinden düzelebileceğini umduklarından dolayı herhangi bir tedavi yöntemini kullanmamaları işlerin daha kötüye gitmesine neden olabilir. Bunun yanı sıra insanlarımız bir psikolog yardımı almak pek istemezler. Bunun en baştaki nedeni insanların kendisine deli gözüyle bakacağından kaynaklı, aynı zamanda kişi hasta olduğunu kabul etmemesinden dolayı. ve ya psikologların bu konuda herhangi bir şey yapamayacağını düşünmesidir. Zaten kişiler bu yüzden sorunlar yaşamaktadır. Aslında bu gibi düşüncelerde bence bir psikolojik sorun ve o kişi bu sorunla baş başadır. Ve bu yüzden bunu kabullenmek istemediğinden olabilir. 




Ama güzel olan şu ki, artık insanlarımız hiç çekinmeden psikologlara müracaat ederek sorunlarını dile getirip, hekim tavsiyesi sayesinde daha sağlıklı hayat ve mutlu bir yaşama kavuşabiliyorlar. Ve artık eski görüşler rafa kaldırılmış hatta insanlar iyi bir psikolog bulduğu zaman bunu insanlara, çevresine ve yakın dostlarına bile tavsiye eder olmuştur. Bu bireyler için gerçekten çok güzel bir yaklaşım ve teşvik. İşte bizde bugün ki konumuzda sizlere alanında uzmanlaşmış ve çok iyi bir psikolog olan "Yusuf BAYALAN"dan bahsedeceğiz:

"Bayalan genel olarak evlilik danışmanı desteği sunmaktadır. Günümüzde ki evlilikler ne yazık ki düzgün ilerlemiyor. Aile geçimsizlik, sebepsiz kavgalar ve buna neden olan psikolojik sorunlar nedeniyle ikili ilişkilerde kişiler yetersiz kalıyor. Ancak buna çare olarak Psikolog Yusuf Bayalan bu gibi sorunlarınıza kısa zaman içerisinde çözümler bulabilen kendini kanıtlamış ve birçok kişiye hizmet veren tavsiye edebileceğimiz kişidir. Değerli psikologumuz alanında  yüksek lisans görmüş bir şahsiyettir. 

Bazı insanlar, bazı nedenlerden dolayı depresyon geçirebilir. Bu herhangi bir nedene bağlı olabilir. Ağır travmalar neticesinde ortaya çıkabilir. Bazen bu kişiler sakin olarak görülebilir ve içlerinde sıkıntılarını yaşayabilir. Ancak her kişi bu şekilde olmayıp bazen öfke patlaması yaparak, etrafına zarar verebilir ve bu yüzden öfke kontrolü sağlanamamış olur.  Bu gibi durumlarda karşı tarafa zarar verme durumu söz konusu olabilir. Bundan dolayı öncelikle bir psikolojik danışmanına ihtiyacınız var. Bu yüzden bizde sayın "Yusuf Bayalan"ı tavsiye ediyoruz. 

Sonuç olarak, psikolojik rahatsızlıklar kendi kendine düzelmez. Mutlaka bir hekime danışmanız gereklidir. Kendi kafanıza göre çaba sarf etseniz de sonuca ulaşmak çok zordur. Bundan dolayı her zaman ki önerimiz iyi bir hekime ulaşmanızdır. 

Teknolojinin gelişmesi biz insanlara çok katkıda bulunmuştur. Bu yüzden danışmanlık hizmeti alabilmeniz içinde psikoloğumuzun uzun zamandan beri hizmet vermekte olduğu sitesini ziyaret edip gerekli ve detaylı birçok bilgiye şu adresten "http://yusufbayalan.com/" ulaşmanız mümkündür.  

Psikolojik Danışman Yusuf BAYALAN iletişim adresleri aşağıdadır:

Bakırköy Ofis İletişim


Adres: Zuhuratbaba Mah. İncirli Cad. İncirli Ap. No: 21-4 Bakırköy / İstanbul

Randevu: Ön görüşme ve randevu için lütfen 0 505 495 47 27 ‘den bana ulaşınız.

yusufbayalan@hotmail.com

facebook.com/yusufbayalan

twitter.com/yusufbayalan

Beylikdüzü ofis iletişim


Adres: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, Ginza Lavinya Park, B Blok, D:127-128

Beylikdüzü, İstanbul

Adres tarifi: E-5 Yanyol üzerinde, Beylikdüzü Metrobüs durağı karşısında (Avcılar yönünde sol, Bakırköy yönünde sağ tarafta), Halkbankası’nın olduğu binadayız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.