-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sosyal Medya Nedir?

ads
ads
Sosyal medya, yayın aracı monologlarını (birden çoğa) sosyal medya diyaloglarına (çoktan bire) dönüştürmek için internet ve web tabanlı teknolojiler kullanmaktadır. Bu, insanları içerik tüketicilerinden içerik üreticilerine çeviren bilginin ve bilimin demokratikleşmesini desteklemektedir.

Sosyal medya, oldukça yüksek ulaşılabilir ve ölçeklenebilir yayınlama teknikleri kullanılarak oluşturulan sosyal etkileşim ile yayılması için tasarlanan medyadır.

Örnek Sosyal Medya Siteleri:

Sosyal İmleme (Social Bookmarking) (Del.icio.us, Blinklist, Simpy) Web sitelerini etiketleyerek veya başkaları tarafından imlenen web sitelerini arayarak etkileşim kurun.
Sosyal Haberler (Social News) (Digg, Propeller, Reddit) Makalelere oy vererek ve bunlar hakkında yorum yaparak etkileşim sağlayın.
Sosyal Ağ. (Social Networking) (Facebook, Hi5, Last.FM) Arkadaş ekleyerek, profiller hakkında yorum yaparak, gruplara katılıp tartışmalara girerek etkileşim sağlayın.
Sosyal Resim ve Video Paylaşma (Social Photo and Video Sharing). (YouTube, Flickr) Fotoğraf ve video paylaşarak ve kullanıcı eklemelerine yorum yaparak etkileşim kurun.
Wikis. (Wikipedia, Wikia) Makale ekleyerek ve mevcut makaleleri düzenleyerek etkileşim kurun.

Sosyal Medyayı ve online pazarlamayı kullanarak firmanızın nasıl büyüyeceğini planlar sizin için sosyal medya etkileşiminizi yönetebiliriz.

Kaynak: Internetreklampaketi.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.