-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » Vücut Çatlakları

ads
ads

Vücut çatlakları için doğal yöntemle tedavi

Vücutta meydana gelen çatlaklar genel olarak kilo alıp veren kişilerin çok sık karşılaştığı durumdur. Bu çatlaklardan en çok kadınlar etkilenmektedir. Ancak kötü olan bir şey ise çatlaklar oluştuğu zaman herhangi bir tedavi yönteminin olmadığına dair söylentilerdir.  Fakat her ne kadar mümkün olmadığı dile getirilse de doğal yöntemle bu çatlaklara son vermek mümkündür. 

Vücut Çatlakları

Aloe Vera Jeli ve Hindistan Cevizi İle..

"Aloe Vera Jeli ve Hindistan Cevizi" yağları cilt bakımında oldukça önemli bir yere sahiptir.  Bu yağlar ile bazı tedaviler yapılabiliyor. İşte çatlar için bu karışımdan faydalanacağız.  Öncelikle bu yağların faydalarından biraz bahsedelim:

Aloe Vera Jeli Faydaları Nelerdir?

* Bazı cilt hastalıklarına iyi gelmesi, cildin pürüzsüz olmasında etkilidir.
* Güneş yanıklarına iyi geldiği,
* Vücutta oluşan çatlakları onarmaya yardımcı olur.
* Yanıklar ve yaralara iyi geldiği,
* Yaşlanıldığında ciltte oluşan lekelerin giderilmesinde,
* Ve son olarak cildin nemli olmasını sağlar.

Bunlar genel olarak bilinen faydalarıdır. Bunların haricinde bilmediğimiz faydaları da elbette vardır. 

Hindistan Cevizi Yağının Faydaları Nelerdir?

* Hindistan cevizi yağının en bilinen  faydası ise yaşlanmayı geciktirmesidir. Aynı zamanda cildi nemli tutmaya yarar.
* Kuru ciltler için yaygın olarak kullanılır ancak katı halde kullanılır.
* Cildinizin ışıldamasını ve parlak görünmesini sağlar.
* Ciltte bulunan bakterilere karşı etkilidir. 

Vücut çatlakları nasıl yok edilir?

Evet, geldik şimdi en önemli  yere. Vücut çatlaklarını nasıl yok edeceğimizi aşağıda anlattık. Yukarıda faydalarını saydığımız yağlar ile sihirli bir karışım yaparak bu soruna çözüm bulacağız.

Hazırlamak için Gerekli Malzemeler:

* 2 ölçek saf aloe vera jeli
* 3 ölçek doğal olması şatı ile  hindistan cevizi yağı
* Eğer isterseniz "esansiyel yağ" kullanabilirsiniz. Bu seçim size kalmıştır. 

Karışımı hazırlamak için:

7 ile  10 dakika arası yukarıda önerilmiş olan malzemeleri kremsi renge  gelene dek karıştırın. Kendinize bir cam kavanoz hazırlayın ve kapaklı olmasına dikkat edin.  Aloe vera ve Hindistan cevizi yağının karışımının içine esansiyel yağdan bir iki damla damlatın ve kavanozun içine karışıma koyun.  

Bu karışım ile çatlaklar için doğal yöntemlerle bir krem hazırlamış olduk. Bu mucizevi karşımı oda sıcaklığında saklamayı unutmayın.  Bu kremi çok rahat şekilde hazırladık şimdi gelelim vücut çatlaklarının  giderilmesi için nasıl kullanılacağına:

Kullanımı nasıl olmalıdır?

Kremi normal masaj yapar gibi veya losyon sürer gibi sürünüz. Fakat önerilen zaman ise duş aldıktan sonra bu hazırladığımız kremin kullanılması. Bunun nedeni ise duş sonrası derideki gözeneklerin açık olmasından kaynaklıdır. Bu şekilde daha etkili olmaktadır. Aynı zamanda peeling sonrası kullanımının daha etkili olduğu gözlemlenmiştir.

Bir önceki konumuzda "Anksiyete Olan Kişiler Hakkında" 10 madde ile ilginizi çekecek bir konu. Detaylı bilgi için ilgili bağlantıdan konumuza göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. ek ürünler ne kadar faydalı olsada bazı ciltler gerçekten ırsi oluyor ve çatlaklar mutlaka oluşuyor.bunları en aza indirmek için bu önerilen karışımlar gerçekten ise yarayabilir.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.