-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Yalan Söyleyen Kişiyi Nasıl Fark Edersiniz?

ads
ads
Yalan en kötü alışkanlıklardan biridir. Bazı insanlar hayatlarını sürekli olarak yalanla devam ettirirler ve bu bir nevi alışkanlık haline gelir daha sonrasında hastalık halini alır. Kişi yalan söylemeden duramaz. Fakat bu kişiler kısa zamanda zaten anlaşılır.

Önemli olan yalan söyleyen kişinin yalan söylediğini anlamamak. Bazı insanlar bu işte profesyoneldir. Bundan dolayı her insan bu tür insanların yalan söylediğini anlamaz ve doğru söylediğni düşünerek o kişilere inanırlar.  Ruhi çenet tarafından hazırlanan aşağıda ki video da yalan söyleyen kişileri anlamak için 10 madde ile far etmenizi sağlayacak bilgiler yer almaktadır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Yedi numara diye bir dizi vari bilen bilir. Orada yalan soyleyenin kulaklari kizarirdi.

    YanıtlaSil
  2. Guzel tespitler, yalan soyleyeni anlamak o kadar zor olmamali zaten

    YanıtlaSil
  3. yalan söyleyen kişiyi anlamak o kadar zor ki bence kendimizi fazla yormayalım derim..anladığında yalancı olur zaten diğer türlü başarılı bir yalancı...

    YanıtlaSil
  4. Yalan söyleyen bir kişi karşısındaki kişiyle göz teması kurmaktan kaçınır.

    YanıtlaSil
  5. Bazılarında net bir şekilde anlaşılıyor yalan söylediği listede ilginç olanlarda var.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.