-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yaşam Ve Kültür Alanı Zorlu Center İle Restoranları

ads
ads
Türkiye’nin ekosistemi içerisinde çok büyük bir yeri olan İstanbul şehri sürekli gelişim ve atılım içerisindedir. İstanbul içerisinde bir çok alışveriş merkezi, bir çok yaşam alanı ve bir çokta cazibe merkezi mevcuttur. İstanbul Dünya şehirleri içerisinde yer aldığı için Dünya markalarına ev sahipliği de yapmaktadır.


İstanbul şehri içerisinde en son olarak Zorlu Center alışveriş ve residance alanı faaliyete geçmiştir. Zorlu center açıldıktan sonra Levent gibi İstanbul’un en merkezi alanında olmasından dolayı aşırı bir talep olması birçok Dünya markasının Zorlu Center içerisine girmesine neden olmuştur. Zorlu Center Lansman Mekân olarak adlandırılabilmektedir. Zorlu Center içerisinde en yoğun olarak kullanılan alan kesinlikle kendisine has bir tarz alanı olan Zorlu Restoran alanları. Zorlu Restoran alanları içerisinde birçok kültüre ve markaya ait özel alanlar mevcuttur.

Yaşam Ve Kültür Alanı Zorlu Center İle Restoranları


İstanbul’da Levent gibi çok merkezi ve iş dünyasının kalbi olan Plazalar mevkisi olarak bilinen bir alanda böyle bir yaşam merkezi, iş toplantılarının ve küçük kaçamakların merkezi haline gelmesine neden olmuştur.  Zorlu Restoran içerisinde en çok Türk mutfağı ile İtalyan mutfağı talep görmektedir. Zorlu Restoran açık hava ve avm tarzı yemek alanları ile çok popüler olan ve popülerlikten ziyade özgün olan bir alan olma yolunda ilerlemektedir. Zorlu center restoran alanları içerisinde belirli bir sınıf farkı mevcuttur. Zorlu center restoranlar rezervasyon usulü ile çalışarak gelen kişilerin kendisini özel hissetmesine neden olmaktadır.

Zorlu restoranları çok önemli markalardan oluşmaktadır. Zorlu center restoran isimleri şu şekildedir. Eataly, Jamie's Italian, Plus Kitchen, Tom's Kitchen, Welldone by Midpoint, Godiva, Parle, Cantinery, Sosa, Alaçatı Muhallebicisi, Morini, Günaydın Steakhouse, Newyork Fries, Punto, Carl's Jr., Far East gibi bir çok marka mevcuttur.

Zorlu center restaurant listesinde dikkat çekici bir çok marka mevcuttur. Fakat bu markalar içerisinde İtalyan havasını en iyi şekilde estiren ve bir İtalyan Restorandı olan Eataly kesinlikle İstanbulluların göz bebeği ve İtalyan mutfağı sevenlerin vazgeçilmez bir mekanı olmuştur. İtalyan yemekleri yemek için Zorlu restoran içerisinde bir çok marka bulabilirsiniz. Eataly’den sonra Jamie's Italian gibi birçok marka zorlu restoran içerisinde yer alıp, İtalyan yemekleri sevenlere hizmet etmektedir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.