-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » 2016’yı Mutlu Geçirmenizi Sağlayacak Yılbaşı Hediyeleri

ads
ads
2016’ya mutlu girmek sizin de hakkınız. Size bu mutluluğu yaşatacak kişi değişik yılbaşı hediyeleri alarak bunu gerçekleştirebilir.

1


Yılbaşı yaklaşıyor, yeni yıla girerken olumlu düşünmek gerek. Yeni yıl, yeni bir heyecan, yeni yarınlar, yeni insanlar ve elbette yeni yılbaşı hediyeleri. Tüm hediyeler güzel olsa da kimi hediyeler vardır sadece yılbaşı zamanında ortaya çıkar ve bize “iyi ki yeni yıl geldi” dedirtir. İşte 2016’ya mutlu girmenizi sağlayacak yılbaşı hediyeleri.

2016 Yılına Özel Yılbaşı Hediyeleri

Geyikli Yılbaşı Termosu


2

Yılbaşının habercisi geyik şimdi de termoslarda boy gösteriyor. Sevimli tasarımı ve pratik kullanım imkanıyla oldukça faydalı olan termos, soğuk havalarda bile içeceğinizin sıcak kalmasını sağlar.




Spiralli 2016 Yılı Ajandaları

3

İyi ki yılbaşı geldi dedirtecek bir diğer hediyelerden birisi de elbette ajandalar. Yeni yıla girerken, yeni bir ajanda da gerekli oluyor. Hal böyleyken ajandalar da en çok tercih edilen hediyelerden oluyor. Kaliteli malzemelerden üretilmiş bu ajanda aynı zamanda kişiye özel olarak hazırlanıyor.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/spiralli-2016-yili-ajandalari/



Yeni Yıla Özel Kar Küreleri

2016’yı Mutlu Geçirmenizi Saplayacak Yılbaşı Hediyeleri

Sadece yıl başı zamanında yeni çeşitlerle ortaya çıkan kar küreleri, sevimli tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Kimsenin hayır diyemeyeceği bu özel hediyeler kadın, erkek herkesi sevindiriyor.



Yılbaşına Özel Fotoğraflı Taş Bardak Altlığı

4

Yılbaşı temalı bu taş bardak altlığı, en sevdiğiniz fotoğrafı adeta sağlamlaştırıyor. 10x10cm boyutlarındaki taş bardak altlığı sublimasyon baskı yöntemi ile hazırlandığı için oldukça dayanıklıdır. Üzerindeki baskılar uzun yıllar kalitesini korur.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/yilbasina-ozel-fotografli-tas-bardak-altligi/

2016 Yılbaşı Mumları

5

Yılbaşının temsilcisi Noel Baba, hediyelerde olmazsa olmaz figürlerden. Yakılmaya kıyılmayacak kadar sevimli olan yılbaşı mumları, en güzel yeni yıl hediyelerinden olmaya aday.

Yılbaşı Hediyesi Çikolatalar

6

Yeni yıla tatlı yiyerek girelim, tatlı bir yıl geçsin! “Mutlu yıllar” tasarımlı hediye çikolata kutusu, lezzetli çikolatalardan oluşuyor. 16 ya da 25li modellerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Üstelik şık kutusuyla gönderiliyor.

Drajeli Yılbaşı Hediyeleri

8

Yılbaşına özel olarak üretilen bu drajeler ve sevimli pelüşler, birçok insanın diyet programını bozabilir. İçinde lezzetli drajelerin bulunduğu yılbaşı hediyesi, birçok modelde üretiliyor. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

15 yorum:

  1. Evet yine bir hediye donemi basladi simdi ne alqcagim kaygisi baslayacak

    YanıtlaSil
  2. ya bu hediyeler tam benim aradığım gibi kız arkadaşıma hediye alacaktım bende,yazı için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Yeni yilda sevdiklerine hediye almak isteyenler icin guzel alternatifler derlemissiniz..

    YanıtlaSil
  4. Geyikli Yılbaşı Termosunu beğendim birde özel isimli ajandalar güzel oluyor.

    YanıtlaSil
  5. Güzel hediyeler varmış bakayım belki kız arkadaşıma alırım değişik bir şey, o mutlu olursa bende mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  6. Yılbaşı nedir arkadaş. Siz hiç bir hristiyanın ramazan bayramını kutladığını gördünüz mü. Bizim milletteki bu batı sevdası hiç bitmeyecek gibi.

    YanıtlaSil
  7. Özel kar küreleri artık çok klasik diye düşünüyorum ajandayı söylemiyorum bile

    YanıtlaSil
  8. Hediye önerileriniz kısa ve klasik olmuş daha güzel fikirler yok mu ?

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler yılbaşından önce çok iyi bir konu olmuş

    YanıtlaSil
  10. kar küreleri yıl başını hatırlatan sevimli bir hediye bence.

    YanıtlaSil
  11. Çikolatalardan bir dal alabilirim tatlı gözüküyorlar

    YanıtlaSil
  12. bende sevgilime ne alsam diye düşünüyordum kar küreleri olabilir ama çok pahalılar.

    YanıtlaSil
  13. 2016 yılı hediyemi çok anlamlı olarak aldım bence en kalıcı hediyelerden biri. Adıma hazırlanmış özel bir ajanda ve kalem hediye geldi sağolsun şirketim. Bu hediye gerçekten kalıcı olacak

    YanıtlaSil
  14. Termosu beğendim. Kaç yılbaşıdır böyle bir hediye bekliyorum ama alan yok :) Umutlarımız 2017 yılına kaldı, bakalım bizimki 2017 yılına girerken termos almayı akıl eder mi? :)

    YanıtlaSil
  15. insanlara sevdği bir tarz hediye etmek bana göre çok önemli

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.