-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Alaturka 2 Guleti ile Meis adasına mavi yolculuğun keyfini yaşayın

ads
ads
Akdenizin eşsiz mekanlarını tanımaya ne dersiniz? Alaturka 2 Guleti mükemmel hizmeti ile eğlenceli yolculuklar sunuyor.

Akdeniz’in her bölgesi cennetten çıkma bir bahçeyi anımsatır. Antalya’nın Kaş ilçesinin hemen karşı kıyısında yer alan bu muhteşem Yunan adası, Türkiye’ye yalnızca 2 kilometre mesafede yer alıyor. Havası, suyu ve misafirperverliği son derece güzel olan bu şirin tatil adası, gezip görülebilecek yerlerinin yanı sıra harika doğasıyla turizm cenneti olarak adlandırılır. Eşsiz bakir koyları, güzel plajları, berrak ve aynı zaman da turkuaz mavisi denizi ile farklı bir tatil deneyimi sunan Meis Adası, misafir seven halkı ile de kültürün bir yansımasını oluşturuyor. Meis adasına adım atınca “Komşu hoş geldin” kelimesi en çok duyulan sözler arasında. Gidiş için gerekli olan vize, tur operatörlerince alınıyor. Günün belli saatlerinde feribot seferleri bulunsa da, mavi yolculuk bölgeye yapılacak en ideal tercih oluyor. Detaylar için http://tr.alaturkayachting.com/yacht-charter-turkey/meis

12 adaların en küçüğü olan Meis adası, gezip görülebilecek çok güzel yerlere sahiptir. Sahil, en önemli gezi alanlarından birisidir. Küçük ve tek katlı beyaz evleriyle dikkat çeken Meis Adası, uzun bir sahil şeridine sahip. Ara sokakları da gezi için önemli alanlardan birisi olan Meis Adası’nda, küçük sakin evlerin verdiği huzuru yaşayabilir veya butik otellerin küçük bahçelerinde oturup Yunan mutfak kültürünün en güzel örneklerini tadabilirsiniz. Meis adasının görülmesi gereken bir diğer noktası ise Mavi mağaradır. Deniz taksilerle ulaşımın sağlandığı Mavi Mağara, eşsiz bir güzelliğin yansıması olarak karşınıza çıkacak. Mağara içerisinde ki deniz suyunun yansımalı görüntüsü sayesinde bu adı alan Mavi Mağara hem yüzme hem şnorkel için oldukça ideal.
Meis adasında tüm işletmeler sahil boyunca sıralanmış. Hediyelik eşyacılardan kafelere kadar çeşitlilik mümkün. Yöresel lezzetler arasında yunan mezeleri özel ilgi çekiyor. Bunun yanı sıra salata, ve saganaki ismi verilen yemekler bilinen kültürün bir parçası.  Ek olarak Kalamar dolma da denenebilir.


Alaturka 2 Guleti ile Meis adasına mavi yolculuğun keyfini yaşayın


Meis adası için mavi yolculuk tercihi ilk denenecek olgudur. Bu küçük, aynı zaman da şirin olan Yunan Adası önemli bir mavi tur güzergahında yer alır. Kaş, Fethiye, Kalkan gibi liman şehirlerinden başlayan ve Yunan adaları ile devam eden turların en özel yerlerinden birisi Meis adası oluyor. Uzun tur programlarında keyifli anlar geçirebileceğiniz bu ada da denizin ve plajların keyfini sürün.

Bölgeye ulaşmak için Kaş’tan hareket eden programları tercih edebilirsiniz. Alaturka 2 guleti, bu tur için en ideal teknelerin başında gelir. Kaju ve Çam ağaçlarından yapılan, 25 metre uzunluğunda ki Alaturka 2, 2013 yılından itibaren mavi tur hizmeti sunuyor.  18 kişilik kapasiteye sahip olan bu gulet, yapısı gereği konforun ve lüksün bir diğer adı. Misafirlerine ultra lüks kabinler sunan Alaturka 2, ev tipi banyoları, geniş yatakları ve modern yapısıyla dizayn edildi. Ziyaretçilerine ekstra bagaj alanlarının yanı sıra bol depolama alanları da veren gulet, tüm kabinlerin de klima bulunduruyor. Akdeniz’in yakıcı havasına karşı kullanabileceğiniz klimaların yanı sıra güverte hizmetiyle de önemli bir kazanım sağlayan gulet, ön tarafında şezlong ve güneş minderlerini sunuyor. Şnorkel, dalış ekipmanları gibi malzemelerin teknede bulunmasının yanı sıra yüzme bilmeyenler için de ayrıcalıklı alternatifler mevcut.


Meis adası genel olarak son derece ilgi çekici bir tatil imkanını ziyaretçilerine sunar. Bu adanın gerçek keyfi ve güzelliği ise mavi yolculuklar sayesinde gerçekleşir. Bu sebepledir ki Meis adasını ziyaret etmek isteyenlerin ilk alternatifi mavi yolculuk olacaktır. Mavi yolculuğu özel kılmak, eşsiz bir deneyim yaşamak ve tatilin en özel anlarını keyiflice sürdürmek isteyenler ise seçim olarak Alaturka 2 guletini tercih edebilir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. mavi güzellik gezmeye doyum olmaz fırsat bulup gidebilsek keşke

    YanıtlaSil
  2. Kısmet olursa bir yaz böyle bir tura katılmak isterim.

    YanıtlaSil
  3. Ege bölgesine tatile gidenlere kesinlikle tavsiye ederim. Bu deneyime çıkmadan önce zaman kavramını aklınızdan çıkarın, daha önemli işlerim vardı diyenler tadını alamazsınız. Zamanla tüm bağınızı koparım ve atlayın alaturka gulete. Meis zaten başlı başına güzel bir tatil adası. Tabi hala mülteci sorunu yoksa

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.