-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » APAG AVRUPA OLEOKİMYASAL BİRLİĞİ’NE KABUL EDİLDİ

ads
ads
Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği üyesi olan İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren MAY Group (MAY Şirketler Grubu)’na bağlı sanayi firması, Türkiye’de ilk defa, Avrupa’da sadece 35 üyesi olan APAG-Avrupa Oleokimyasal Birliği üyeliğine kabul edildi. Aynı zamanda CEFIC-Avrupa Kimya Sanayi Konseyi üyesi olan grup, yağ ve kimya sanayi (oleokimyasallar, yağ asitleri, gliserinler, vb.) hakkında yatırımlarına, Ar-Ge çalışmalarına ve kimya ürünleri ihracatına büyük bir hızla devam ederek, Türkiye’yi uluslararası kimya platformlarında temsil etmektedir.



MAY Group (MAY Şirketler Grubu), üç nesillik tecrübe ve bilgi birikimi ile kurulmuştur. Temelleri 1962 yılına dayanmaktadır. MAY Group; yağ (ayçiçeği, palm, kanola, soya, vb.), sabun, kimyevi maddeler (oleokimyasallar, yağ asitleri, gliserinler, vb.), yağlı tohumlar, tahıl ürünleri; üretimi, ithalat ve ihracat hakkında faaliyet gösteren; sanayi, ticari, lojistik firmalarından oluşmaktadır. MAY Group’un merkez ofisi, tesisleri ve depolama alanı, İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde, toplam 12.000m2 arsa üzerine kuruludur. Yağ, sabun ve kimyevi maddeler konusunda dünya standartlarında üretim yapmaktadır. Yağ tesisi 50.000 MT/Yıl, sabun tesisi 40.000 MT/Yıl, kimyevi madde tesisi 30.000 MT/Yıl, su arıtma tesisi 50.000 MT/Yıl üretim kapasitesine sahiptir. Tesislerin toplam depolama kapasitesi 7000 MT’dir. MAY Group, uluslararası standartlarda kurumsal yönetişim, toplumsal sorumluluk, çevreyi koruma prensipleri ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet vermektedir. MAY Group, kurumsal yönetim anlayışını benimseyerek, uluslararası ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, Helal, GMP ve GHP Sertifikasyonlarıyla faaliyet göstermektedir. 
>>>Logo-MAY PKİ 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.