-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Banyo lavabo çeşitleri nelerdir?

ads
ads
Banyo lavabo çeşitleri nelerdir?
Banyo dolaplarımızda kullanılan banyo lavaboları aslında banyo dekorasyonumuzu ve dolabımızın şeklini belirleyen ürünlerdir. Banyo lavabolarının genişlikleri derinlikleri ve renkleri banyo dolabımızın rengini altına yapılacak banyo dolap tasarımını belirler.

Genel banyo lavabo melzeme ve şekil olarak türlerinden bahsedilecek olursa malzeme açısından; döküm banyo lavaboları, granit banyo lavaboları, seramik lavabolar, cam banyo lavabolarından söz edilebilir.

Döküm banyo lavaboları artık fazla tercih edilemeyen banyo lavabosu türüdür.  Bunun başlıca sebebi çabuk çizilebilmesi renk seçeneklerinin kısıtlı olmasından kaynaklanır. Granit banyo lavaboları ise evye bölümlerinin seramik veya çelik olarak ayrı  bir parçadan yapılma gerekliği ve renk model seçeneklerinin kısıtlı olmasından fazla tercih edilmemekte. Granitin kırçıllı bir renk yapısı genelde düz renklere sahip banyo dolabı ile uyum sağlamaması da tercih edilemem sebeplerinden biridir.



Seramik lavabo kir tutmaz pürüzsüz yapıları ile en çok tercih edilen banyo lavabo modelidir. Genellikle 55-65-80-90-100-120cm gibi ölçülerde üretilen seramik lavabo tezgah üstü düz dolap üzerine yerleştirilen modern şekillerde de üretilmektedir. Tezgah üstü lavabolar tas lavabo, çanak lavabo, kare veya dikdörtgen lavabolarıdır. Daha modern tasarımlarında banyo dolapları genellikle çanak lavabolar tercih ediliyor.


Beyaz rengine alışkın olduğumuz seramik banyo lavaboları özel sipariş üzerine renkli seçenekleri de bulunması mümkün. Şekil olarak ise seramik lavabolar genellikle önü kavisli lavabolardır. Dikdörtgen seramik lavabolar genlikle 45cm derinliğinde banyo lavabolarıdır. Hem lavabo fiyatı hem çeşidi ve kolay ulaşılabilir oluşu nedeniyle en çok tercih edilen banyo lavaboları seramik malzemeden üretilenlerdir.

Cam lavabolar ise her ölçüde ve çok çeşitli renklerde üretilmeleri sebebiyle tercih edilen banyo lavabo modelleridir. Bizler banyolarınızı tasarlarken ihtiyaç duyacağınız her lavabo modelini kolayca temin edebileceğiniz İstanbul da 4 farklı şubemizle sizlere kısa sürede çözümler sunuyoruz

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.