-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En İyi 2016 Filmleri

ads
ads

film

Online Film Önerileri Online film izle ile internetten izlenebilecek birçok film var. Fakat film önerilerinde bulunmadan önce kategorilerine ayırıp ona göre bilgilendireyim. Her insana hitap eden kategori farklıdır. Bazı insanlar korku filmleri severken bazıları da komedi filmleri, bilim kurgu filmleri ve romantik filmler severler. Korku filmleri konusunda online film izle ile 2016 filmleri incelendiğinde gözüme takılan birkaç film var. Fakat filmler vizyona girmeden önermeyi çok doğru bulmuyorum. Cehenneme 1 Adım, Cehenneme 2 Adım, Tepenin Gözleri , İnside ve Kara Büyü filmleri kesinlikle korku filmleri seven insanların izlemesi gereken filmler. Kara Büyü filminde kızın ağzına kaçan sinek yüzünden uzun süre sinek gördüğümde midem bulanmıştı.


Ayrıca büyücü olan mavi gözlü kadının gözlerini o kadar güzel yapmışlar ki kadın gerçekten de korkunç görünüyordu. 2016 filmleri arasında romantik komedi konusunda güzel filmler olduğunu gözlemledim. Umarım vizyona girdikten sonra da aynı şeyleri düşünürüz. Gelelim izlenmesi gereken romantik komedi filmlere; 50 ilk öpücük, Not Seni Seviyorum, Ah Mary Vah Mary, Bay Evet, Kadın Aklı Erkek Aklı ve Sil Baştan filmi. Romantik komedi seven herkes bu filmleri zevkle izleyebilir. Fakat benim içlerinden en çok beğenerek izlediğin Not Seni Seviyorum filmi ile 50 İlk Öpücük filmi idi. Not Seni Seviyorum filmindeki adamın öldükten sonra bile eşini mutlu edebilmesi, yanındayken bile mutlu edemeyen eşlere birer örnek olmalı diye düşünmüşümdür hep. Ayrıca 50 İlk Öpücük filminde ise adamın uzun yıllar hiç sıkılmadan kadına her gün her şeyi baştan anlatması kadar güzel bir şey yoktu. İzledikten sonra suratımızda aptal bir gülümseme ile, aşk sen nelere kadirsin dedirtiyor. Bilim Kurgu filmleri için öneride bulunacak olursak Alien ve daha birçok uzay filmi örnek verilebilir. Alien serisini merak içinde izlemiştim. Ayrıca bilim kurgu dendiğinde son günlerde aklıma ilk gelen Açlık oyunları filmi oluyor. Birkaç serisi çekilen filmin 2016 filmleri arasında yeni bölümlerini görmek ve online film izle ile izlemek için şimdiden bekleyiş içindeyim. Korku filmleri, romantik komedi filmleri ve bilim kurgu filmleri arasından benim ilgimi çekenleri sizlerle paylaştım. Elbette kaçırdığım ya da unuttuğum daha nice güzel filmler vardır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. 2016 yılında DC ve Marvelin efsane filmleri çıkacak. Baya dolu geçecek 2016

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.