-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » EV TEMİZLİĞİNİN ÖNEMİ

ads
ads
Ev temizliği konusunda yapılan araştırmalara göre insanların evtemizliği hakkına pekte bilgisi olmadığı ortaya çıkmıştır. Bazı temizlemesi zor olan e eşyalarının her daim tam verimle temizlenemdiği ve evde yaşayanların sağlığını derinden etkilediği ortaya çıkmıştır. Örneğin koltuk yıkama konusunda yeterli deneyimi olmayan bir insan bakterilerin hangi bölgelerde daha çok üreyebileceklerini bilemez ve verimli bir koltuk temizliği yapamaz. Bu konuda profesyonellere başvurmak gereklidir.

EV TEMİZLİĞİNİN ÖNEMİ


Temizlik esnasında yapılan yanlışlardan biri kirlendiğini görülen ev eşyalarının temizlenmesidir. Aslında yapılması gereken kirli görünümün beklenmesi değil, belirli zaman aralıklarında temilik ve dezenfektasyon işlemidir. Temizlenecek eşyalar belirlenmeli ve hangi aralıklarla temizlik işleminin yapılması gerektiğine göre bir program oluşturulmalı. Örneğin 6 ayda bir halıların silinmesi ve sterilizasyonun sağlanması için uygun deterjanlarla yıkanmalıdır. Koltuklarda halılar gibi çok kirlenen eşyalardandır. Günümüzün çoğunu koltuklarımızın üzerinde geçiririz. Koltuk yıkama işlemide koltukların şeline kullanım sıklığına ve kumaş türüne göre değişir.


Temizlik konusunda hiçbir zaman kendinize güveniniz tam olmamalı ve dışarıdan yardım almaktan çekinmemelisiniz. Ev temizliği tahmin ettiğinizden dahakülfetli bir iş halini almasına izin vermeden profesyonellerden yardım almak sağlığınız açısından önemlidir. profesyonellerden yardım annelerimizin yardımı anlamına gelmez. Profesyonel yardım alanında uzman kişilerin deneyimlerini bize aktarması ile olur. Ev temizliği daha sağlıklı bir ev ortamı oluşturmak için çok önemlidir ve bu konuda daha dikkatli davranmak sizin elinizde.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Çalışan bireylerin evleriyle yeteri kadar ilgilenememesi bu meslek gruplarına ihtiyacı arttırdı.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.