-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ferhat Özal - Android Oyun Hileleri

ads
ads
Teknoloji çağında yaşadığımız şu dönemlerde artık yeni yeni şeyler ortaya çıkmaya başlıyor. Her yeni günde karşımıza farklı bir şeyler gelebiliyor. Bundan dolayı artık insanlar zamanlarının birçok kısmını İnternet üzerinde yani sanal dünyada geçirmeye devam ediyorlar. Bu sebeple mucitler boş durmuyor ve yatırımın İnternet üzerinden olacağını bildikleri için çeşitli yazılımlarla sanal aleme renk getiriyorlar bunlardan bir tanesi ise Oyunlardır.


oyun


Özellikle artık bilgisayarlar ceplerimize kadar girdiği için en çok tercih edilen Android uyumlu oyunlardır. Ve bu eğlenceli oyunların daha kolay ve zevkli olması için kimi zaman oyuncular tarafından kimi zaman programcılar tarafından türlü türlü ve her oyuna özel Android Oyun Hileleri piyasada yer almaktadır. Buradaki amaç oyunu daha eğlenceli hale getirmektedir. Dediğimiz gibi genel olarak oyun üreticileri bu hileleri kendileri de sunmaktadır. 

Bunun yanı sıra daha önemli olan Oyun Yamaları yer almaktadır. Aslında her ikisi de aynı sayılabilir. Yama demek eklenti anlamına gelir. Kaba tabir ile gündelik yaşamdan örnek vermek gerekirse bir elbiseye veya bir cihaza ek bir şey eklemek gibi. Bundan dolayı oyuna yeni özellikle katmış olup daha iyi seviyelere gelmenize olanak tanır.

Eğer sizlerde internette çok gezinen ve oyun müptelası olan biriyseniz mutlaka uğramanız ve ziyaret etmeniz gereken konumuza konu olan "www.ferhatozal.com" sitesini gezmenizi ve android oyunlar ile ilgili birçok bilgiye ve oyunlara ulaşabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. siteyi inceledim gerçekten süper denilebilir özenle paylaşımlar yapılıyor :) apk'ların bazıları çalışmıyor ama.

    YanıtlaSil
  2. İşime yarayan birkaç konu oldu indirip denedim çalışır durumda.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.