-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Hasan Karakaya Kimdir?

ads
ads

Hasan Karakaya Kimdir?
Hasan Karakaya vefat etti!

Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Suudi Arabistan ziyareti gerçekleştirdi. Bu yolculuğa eşlik eden "Hasan Karakaya" Medine'de ikamet ettiği bir otelde kalp krizi geçirmesi nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

Kalp krizi geçirdiği anda ilk yardımı Cumhurbaşkanlığı sağlık ekipleri tarafından yapıldı. İlk müdehalenin hemen ardından hastaneye kaldırılan Hasan Karakaya yapılan tüm tedavilere rağmen hayata tutunamadı. 

Recep Tayyip Erdoğan bu durum ile çok yakından ilgilendi ve doktorlardan yakinen bilgi aldı.  Vefat üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız Suudi Arabistan ziyaretini erken bitirmek zorunda kaldı. Ve bugün öğle saatlerine yakın Ülkemizde dönecektir. 

Hasan Karakaya'nın vefat haberini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşini arayarak bizzat kendi haber verdi. Vefat haberi derin bir üzüntüye neden oldu. 

Hasan Karakaya Kimdir?

Hasan Karakaya Manisa ilinde 1954 senesinde dünyaya gelmiştir. Yeni akit genel yayın yönetmenliği yapmaktaydı. Her ne kadar ilk okulu bitirmesinin akabinde imam hatip okumak istedi ise de okuyamadı bunun ardından ise gazetecilik halkla ilişkiler yüksek bölümünü okuyarak mezun oldu. Hasan Karakaya çok iyi bir yazar olarak bilinmektedir. Özellikle muhafazakar kesime hitap eden. 

Daha  22 yaşlarında iken yazı işleri müdürlüğüne terfi etti. Burada 2 sene görev yaptı ve daha sonra Milli gazete de görev alarak 8 sene boyunca görevine devam etti. Hemen ardından Türkiye gazetesinde çalışmaya başladı. Ortalama 9 yıl burada çalışmaya devam etti.  1995 yılında ise Vakit gazetesine geçerek çalışmalarına burada devam ettirdi. 

2013 tarihinde  3 Nisanda AKP yönetimi tarafından akil insan heyeti olarak seçilmiştir. ve 63 kişilik ekibi kapsayan akil insanlardan olan Hasan Karakaya eğe bölgesinden giriş yapmıştır. 

Ailesine Allah (c.c.)'tan sabırlar diler ve kendisine Allah'tan rahmet dileriz. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Kim olduğunu bilmiyordum ama bu kadar insan arkasından üzülmüş ve göz yaşı dükmüş ise iyi bir insan olduğu belli. Allah arkasından insanların gerçekten üzüldüğü ve göz yaşı döktüğü iyi ölümler nasip etsin herkese inş.

    YanıtlaSil
  2. ters bişey desem ölmüş gitmiş diye vazgeçiyorum ama kendisi ölülerin arkasından da konuşmakta sakınca görmezdi.

    YanıtlaSil
  3. Kendisi hakkında iyi, kötü bir şey duymadım. Allah rahmet eylesin.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.