-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kalitenin Tercihi Çelik Yapı Sistemleri

ads
ads

                 Birçok üretim ve inşaat sektöründe önemli yere sahip kaliteli ürün olarak kullanılmakta olan çelik birçok alanda tercih edilmekte ve üretime kattığı dayanıklılık ve sağlamlık açısından uzun ömürlü olmasıyla tercih edilmektedir.

            İnşaat sektöründe çabuk ve kolay kurulum sayesinde birçok sektörde tercih edilmekte olan çelik konstrüksiyon özellikle deprem bölgeleri için sağlam ve güvenli bir inşaat malzemesi olduğundan dolayı kullanılmaktadır.

            Genellikle fabrika ve depo gibi yerlerin yapımında kullanılmakta tasarruf açısından oldukça yararlı bir ürün olmaktadır. Kullanımının avantaj sağladığı sektörler spor tesisleri ve atölyelerdir. Büyük işletmeler ve kurumların hastaneler okul ve iş alanlarının kurulmasında alışveriş merkezleri gibi yerlerin kurulmasında tercih edilen steel construction ile dayanıklı merkezlerin inşaat alanları yapılmaktadır.

             Elektrik üretiminin sağlandığı ve çelik imalat yapımıyla kullanılan elektromekanik sistemlerin kurulması montajında enerji sağlanması açısından kurulan ve elektrik ihtiyaç duyulan alanlara kurulması ve yerleştirimi açısından ayrıcalık sağlamaktadır. Kalitenin ve güvencenin tercihi olarak sağlam yapıların üretimi yaygınlaşmaktadır. Ayrıntılı bilgi için http://erkiz.com sitesi ziyaret edilebilir.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.