-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Reiki nedir? Şifa Terapi anlatıyor!

ads
ads

Reiki nedir?

Reiki japoncada evrensel yaşam enerjisi demektir. 1900’lü yıllarda Mikao Usui'nin Kurana dağındaki 21 gün oruçu sonrasında gökyüzünden gelen ışıkla reiki nedir sorusuna cevap olarak Reiki tekrar dünyamıza öğretilmiş ve bugüne kadar gelmiştir. Reiki enerjisi şifa ve iyi niyet için kullanılmalıdır. Reiki sembollerini bilseniz dahi bir Reiki Master tarafından eğitim almadan ve uyumlanmadan reiki kullanılamaz.

Reiki eğitimi

Reiki eğitimi aşama aşamadır. Ayrıca her reiki aşamalarının altında da seviyeler vardır. Reiki'yi öğrenmek için illa reiki okuluna gitmeniz gerekmemektedir. Bu noktada esas olan Reiki ustasının ( Reiki Master) kalitesidir. Reiki eğitimini alacağınız ülke ve şehir hiç önemli değildir. Reiki Türkiye'de almak ile başka ülkede almak veya Reiki izmirde eğitim almak ile reiki istanbulda eğitim almak arasında hiçbir fark bulunmamaktadır. Tekrar belirtiyorum reiki nasıl öğrenilir sorusunda önce esas olan kaliteli bir reiki hocasınından eğitim alabilmenizdir.

Reiki nedir? Şifa Terapi anlatıyor!


Usui Reiki reiki eğitimlerinin ilk basamağıdır. Bu eğitimi başarı ile tamamlayıp Reiki Master olan kişiler bir sonraki basamak olan Seichim Reiki veya Karuna Reiki eğitimine geçer. Bu eğitimide başarı ile tamamlayan kişiler bir sonraki basamak olan Lightarian Reiki aşamasına geçerler. Ayrıca daha basit ve sade olan Kundalini Reiki de başka bir reiki dalıdır. Her basamakta Reiki sembolleri öğrenciye öğretilmektedir.

Reiki nasıl yapılır?

Reiki ile şifada Reiki sembolleri kullanılır. İlerleyen seviyelerde Reiki sembolleri üstadlar için araç olmaktan çıkacaktır. Ayrıca Reiki müziklerinide reiki tedavileriniz esnasında ortamı rahatlatmak ve huzurlu bir ortam sağlamak için kullanabilirsiniz.

Reiki sırasında eller kullanılır. Eller ile reiki nasıl yapılır dersek eller şifa talep eden kişinin vücudunda bellirli bölgelere 5-10 dakikalık aralıklarla konur. Şifacı reiki için niyet eder. Reiki tedavisi sırasında kişinin ağrısı olan bölgelere ellerini daha uzun sürelerle tutabilir.Reiki ilk olarak kişideki ruhsal sıkıntıları çözer. Ruhsal ve zihinsel iyileşme tamamlandıktan sonra fiziksel iyileşme gerçekleşir. Bazen 5-7 gün süreyle her gün ortalama 40-45 dakika reiki ile şifa verilebilir. Ayrıca Reiki müzikleri ile huzurlu bir ortamda yaratabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi için Reiki sitesini ziyaret edebilirsiniz. http://www.sifaterapi.com/reiki

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. alternatif tıpla bir alakası yoktur.insanın kendine olduğu gibi başkalarına da uygulaması da mümkündür.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.