-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Shadow Fight 2 v1.9.14

ads
ads

Shadow Fight 2 v1.9.14 Android Oyunu İndir.

Shadow Fight 2 v1.9.14 Android Cep Telefonu Oyunu hakkında:

En çok tercih edilen gölge dövüş oyunudur. Önceki versiyonunda "Shadow Fight 2" oyununun "v1.9.1" olanının tanıtımını yapmıştık. Shadow Fight 2 v1.9.14 güncellenmiş son versiyonu ile kullanıcıya sunulmuştur. Bu oyunu Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

Shadow Fight 2 v1.9.14


Güncellenmiş bu versiyon ile daha güçlü mod ile daha güçlü silahlar elde edebilecek ve yeni rakiplerinizle karşı karşıya geleceksiniz. İnternet üzerinden bu oyunu indirebileceğiniz  gibi aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanarak oyunu indirebilirsiniz.

Shadow Fight 2 v1.9.14 oyununu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nekki.shadowfight

Android 3.0 ve üzeri cihazlarınızda çalışmaktadır. Dosyanın boyutu: "99.4 MB" ve oyun ücretsizdir. Dili ise İngilizcedir.

Bir önceki android oyunu tanıtımını "Clash of Clans v8.67.3" isimli oyun ile yaptık. Konuya giderek, detayları inceleyebilir ve indirme bağlantısı ile Clash of Clans oyununu indirebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. çok güzel bir oyun, oynamıştım ve baya eğlenmiştim. Eğer ki boş vaktiniz var ve zaman geçirmek istiyorsanız açın ve oynayın. Zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamayacaksınız.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.