-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Varis Tedavisinde Son Yöntemler

ads
ads

                Bacakta yer alan toplardamarın görevini yapamaması sonucu oluşan varis, zamanla kişinin hayatında büyük sorunlara yol açmaktadır. Bu alanda tüm gelişmeleri yakından takip eden Varis Klinik, varis tedavisinde en son ve en etkili yöntemleri kullanmaktadır. Varisi tedavi etmek için bitkisel ürünler ya da kremler herhangi bir etki yaratmazlar.

                 Son yıllarda geliştirilen yöntemler ile lazer ile Ameliyatsız varis tedavisi mümkün hale gelmiştir. İki ayrı şekilde uygulanan lazer tedavisinde amaç, hastalıklı olan damarların yok edilmesidir. Bu tedavi sürecinde hasta normal hayatına aynı şekilde devam edebilir. Oldukça kısa bir sürede uygulanan lazerle varis tedavisi sırasında her hangi bir ağrı ya da sızı hissedilmemektedir.
                 Lazer ile Varis tedavisi sonrası damar etrafında ağrı, kızarıklık, morarma ya da şişlik gibi bir durum ile karşılaşılabilir ancak bu durum herhangi bir olumsuzluk yaratmaz. Lazerle varis tedavisinde risk, ameliyat ile yapılan tedaviden daha az risk içermektedir.
                http://www.varisklinik.com/ adresinde Varis ve tedavi yöntemleri ile ilgili tüm detaylar yer almaktadır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.