-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Böylesine Ancak Filmlerde Rastlanır

ads
ads
Bir kişi markete giriyor herhangi ucuz bir alışveriş yaptıktan sonra silahını çıkartıp kibar şekilde kasayı boşaltmasını istiyor ama nazik bir şekilde tatlı dille. Tabi kasadaki adam buna ilk başta inanmıyor ama ortada silah olunca muhtemelen oyuncak silahtır. Adama neden bunu yapıyorsun diyor ve çocuklarım var, kiram var, eve bakmam lazım diyerek kasayı istiyor. Dükkan sahibi 40 dolar versem yeter mi diyor. Hırsız olmaz diyor dükkan sahibi biraz daha fazla parar vererek birbirlerine iyi sözler söyleyerek ayrılıyor ve sonra aldığı parayı geri ödeyeceğini de belirtiyor.

Kısa bir video sonuna kadar izlemeniz yeterlidir. Alt yazılıdır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Çok enteresan ,ben böyle bir hırsız ile karşılaşsam ne yapacağımı şaşırırdım doğrusu

    YanıtlaSil
  2. Allah kimseyi iyilik ve kötülük arasındaki o ince çizgide nefsimizi sınamayı mahküm etmesin inşallah,

    YanıtlaSil
  3. Allah kimseyi iyilik ve kötülük arasındaki o ince çizgide nefsimizi sınamayı mahküm etmesin inşallah,

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.