-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » YAPI KREDİ KREDİ KARTI BAŞVURUSU

ads
ads
Ülkemizde hizmet veren özel bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası bankacılık sektörüne getirdiği yeniliklerle de bilinmektedir. Kredi kartı alanında diğer bankalara nazaran daha çok tercih edilmektedir. Bunun nedeni müşterilerine sunduğu sayısız hizmetlerdir. Alışverişlerde taksit imkanı nakit avans ve sayısız avantajlar Yapı Kredi kredi kartlarını benzersiz kılmaktadır.

YAPI KREDİ KREDİ KARTI BAŞVURUSU


Yapı Kredi Bankasından kredi kartı almak isteyenler başvuracağı bir çok seçenek bulunmaktadır. Bu yazımızda size bu seçenekleri açıklayacağız. Yapı Kredi kredi kartı başvurusunda bulunmak isteyenler ilk yöntem olarak banka şubelerini kullanabilirler. En yakın bir Yapı Kredi banka şubesine nüfus cüzdanı ve aylık maaş bordronuzla gitmeniz başvuru yapmak için yeterlidir.

Yapı Kredi Kredi Kartı Başvurusu yapmak için kullanılabilecek diğer bir ortam ise resmi internet sitesidir. World Card resmi internet sitesine girip başvuru butonunu tıklayıp gereken bilgileri eksiksiz doldurmanız halinde başvurunuz tamamlanacaktır.

Sms yolu ile de Yapı Kredi kredi kartı başvurusu yapılabilmektedir. WORLD yazıp boşluk bırakıp TC Kimlik Numaranızı ekleyerek 4421’e kısa mesaj yollayabilirsiniz.Müşteri temsilcileri başvurunuzu değerlendirip size en kısa zamanda dönüş yapacaktır.

Yapı Kredi kredi kartı özelliklerine baktığımızda ihtiyaç halinde nakit avans desteği sunması,günlük alışverişlerde taklitli ödeme imkanı sunmasının yanı sıra alışverişlerde bolca World puan kazandırdığını da göreceğiz. Bu world puanları üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde nakit olarak kullanabilme imkanına sahipsiniz.

Yapı Kredi Kredi Kartı başvurusu hakkında daha ayrıntılı bilgi almak istiyorsanız size Bigkredi.com adlı siteyi ziyaret etmenizi öneririz. Aklınıza takılan soruları yorum bölümünden editörlere sorarak kısa zamanda cevap alabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. dip not: bireysel kredi kartından dolayı yasal takibe uğrayıp ödeyemeyenlerin sayısı 2 milyon kişiye yaklaştı.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.