-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yeni Banyo lavaboları

ads
ads
Cam lavabo, banyo dolaplarında son yılların en fazla tercih edilen banyo lavabosudur. Bu ilginin sebebi banyo dolabının her rengine uygun banyo lavabolarının üretilebilmesi ve esnek ölçülerde üretiminin mümkün olmasından kaynaklanır. Seramik lavabolar belli ölçülerde banyo dolabı üretimine imkan tanır. Cam tezgah ise ister 72cm ister 148cm gibi her ölçüde üretilebilir. İstanbul cam lavabo olarak sizlere her ölçüde özel çözümler sunuyoruz.


Her Banyoya uygun renk seçeneği

Cam lavabolar kırmızı, beyaz, mürdüm, siyah, altın rengi, metalik, mavi  gibi 22 farklı renkte üretilebilir. Böylece her banyoda kullanılabilir banyo dekorasyonuna tam uyumlu bir banyo lavabosu kullanılır. Zengin banyo lavabo renk seçenekleri sizlere tam hayal ettiğiniz banyo dolabına sahip olmanıza imkan tanıyacaktır.

Her ölçüde üretilebilir;

Seramik lavabolar 55cm, 65cm, 80cm, 90cm, 100cm, 120cm gibi standart ölçülerde üretilir. Cam lavabolar ise 60cm den 280cm ye kadar her ara ölçüde üretilebilir. Böylecek banyo dolabı için ayrılan alandan maksimum seviyede faydalanılmış olur. Hem ara boşluklar kalmamış olur hem rengarenk parlak bir banyo lavabosu banyonuzu bambaşka bir hava vermiş olursunuz. Seramik lavabolarda alt dolaplar genel olarak dar olurken cam lavabolar genellikle 50cm veya daha derin üretildiği için banyo dolabının alt bölümü daha geniş ve kullanışlı oluyor.

Özel Üretim imkanı

Banyo dolaplarının tasarımında sıradan tasarımlardan uzaklaşılmak istendiğinde özel kesimli kavisli şekillerde veya berber lavabosu  adıyla anılan içe kavisli banyo lavabosu ihtiyaçlarınızı en iyi cam lavabolarla çözebilirsiniz. Kavisli üretim banyo lavabosu ihtiyaçlarınız için lavabo kalıbını bize göndermeniz veya detaylı ölçülendirerek bize ulaştırmanız yeterlidir. Banyo lavabonuz 1 hafta içinde üretilip size sevk edilecektir.

Sıra dışı tasarımlar

Banyo dolabında kullandığınız veya banyo duvarında kullanılan seramiklerle banyo lavabo renginiz arasında kombin oluşturarak sıra dışı banyo dekorasyonları oluşturabilirsiniz. Her evde kullanılmayan bu yeni lavabo çeşidi ile hayalinizdeki banyo dekorasyonuna bir adım daha yakınsınız. İstanbul cam lavabo olarak İstanbul’da 4 farklı şubemizle Bahçelievler-şirinevler , Başakşehir-ikitelli keresteciler sitesi, esenyurt-kıraç ve Silivri de sizlere hizmet vermekteyiz.

Yeni Banyo lavaboları


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Eve tadilat yapilmasi gerekir ise guzel urunler âlabilecegimiz bir firmaymis

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.