-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » 2050 Yılına Kadar Olabilecek Olaylar

ads
ads

2050'ye Kadar Yaşanabilecek 71 Olay


Bu video ruhi çenet tarafından hazırlanmıştır. 2014 yılında yayınlanmış bir videodur. Video içerisinde 2050 yılına kadar yaşanacak ve olacak olayların 71 tanesini görelim.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Çoğu gerçekten olacak veya olabilecek olaylar bakalım biz o günleri görecekmiyiz

    YanıtlaSil
  2. Şöyle bir izledim de aslında olmayacak şeyler değil, başarılı tahminleri var ve geleceği düşünmek gerçekten heyecan verici, bakalım neler olacak.

    YanıtlaSil
  3. Fırat Doygun12 Ocak 2016 10:47

    Bence video iyi bir seçim olmuş baya bir tahminde bulunuyor

    YanıtlaSil
  4. 2025'te bakalım mars a gittiklerinde nasıl bir yaşam onları bekliyor..

    YanıtlaSil
  5. mükemmmel bir haber olmuş beğenerek izledim videoyu..

    YanıtlaSil
  6. 5G dönemi başlatılacak demiş arkadaş 2020 yılı için bence bu olay çok daha erken gelir hatta ne kadar hızı yakalanır bilmem ama biz 4.5G'ye şimdiden geçiş için hazırlıklara başladık bile :)

    YanıtlaSil
  7. Vay vay vay diyorum :) Daha neler neler görecekmişiz. Çok güzel faydalı, insanı heveslendirici bir video. Paylaştığınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.