-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Dream League Soccer v2.07

ads
ads

Dream League Soccer v2.07 Oyunu İndir.


Dream League Soccer v2.07 Android Cep telefonu Oyunu


Özellikle erkeklerin en çok sevdiği oyunlardandır. Dream League Soccer android oyunu bir futbol oyunudur. Futbol oyunlarını sevemeyen çok az kişi vardır. Bu oyun ile turnuvalar düzenleyebilir yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Değişik şekillerde atışlar, şov yapma imkanı sunan ve iyi derecede gol atabilmenizi sağlayan güncel versiyonudur. Dream League Soccer v2.07 oyununu indirmek için Google Play Store üzerinden indrebilirsiniz. Aynı zamanda aşağıda verdiğimiz bağlantıyı kullanarak Dream League Soccer v2.07 oyununu indirme imkanı bulabilirsiniz. 



Dream League Soccer v2.07


Android 2.3 ve üzeri sistemlerinizde çalışır. Ücretsiz bir oyundur. Arayüz ve Dili, İngilizce olarak sunulmuştur. Ancak kullanımı kolaydır. 112 MB dosya boyutu vardır.


Dream League Soccer v2.07 Oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firsttouchgames.dlsa&hl=tr

Bir önceki oyun içerikli konumuzda "Truck Simulation 16 v1.0.6728" android oyununun tanıtımını yaptık. Konumuzu inceleyebilir ve oyunu indirebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Futbol oyunlarinda genelde kotu oyun olmaz oyuzden deneyip bakmak lazim

    YanıtlaSil
  2. Ben iphone'de severel ve saatlerce oynadığım güzel bir futbol oyunu. İsminden anlaşıldığı gibi hayal futbolu. Oynamayan için tavsiye ederim. Saatlerce üstünde kalkmayacağınız bir futbol oyunu..

    YanıtlaSil
  3. Transfer olayı tek taraflı o kötü. Biz adam alıyoruz ama diğerleri de bizden parayla adam alsın.

    YanıtlaSil
  4. oldukça başarılı bir oyun. fakat benim favorim fifa. menejerlik konusunda da top eleven oldukça ilgi çekici geliyor bana.

    YanıtlaSil
  5. FİFA 16'dan sonra en iyi mobil futbol oyunu Dream League Soccer bence.

    YanıtlaSil
  6. Vaktim çok olduğunda ara ara oynuyorum bu oyunu bilgisayarda olmasada telefon için düşünürsek fifadan bile daha güzel yapmışlar bence. Tabiki fifa bilgisayarda yer bu oyunu ama orası ayrı..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.