-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Aşk romantik Türkçe slow Radyolar Dinle

ads
ads
Radyoların en sevilen özellikleri arasında duygusal müzikler dinleyerek yolculuk etmek veya hayal kurmak gelir. Genç yaşlı herkesin sıklıkla yaptığı şeylerin arasında yer alan duygusal müzik dinlemek, özellikle aşk acısı çeken kişiler tarafından tercih edildiği gibi, aşkını içinde yaşayan insanlar tarafından da bu yola sıklıkla başvurulmaktadır.

Duygusal Müzik Yayını Yapan Radyolar

Özellikle yolculukta en çok tercih edilen müzik türlerinin başında gelen duygusal müzikler, her türlü duyguyu içlerinde barındırması, hayal dünyasında yarattıkları coşku ve aşka getirdikleri yeni bakış açıları de oldukça fazla tercih edilmektedir.

Aşk romantik Türkçe slow Radyolar Dinle


Radyo kanalları arasında müzik yayını yapan pek çok radyo olmakla birlikte sadece aşka dair müzik yayınları yapan, duygusal müzikleri dinleyicilerine kavuşturan çok fazla radyo kanalı yoktur. Bu alanda çığır açan ve ilk duygusal müzik yayınlarını başlatan radyo kanalı Slow Türk ve en az onun kadar ses getiren Romantik Türk bu konuda çığır açmış radyo kanalları arasındadır.

Slow Türk Radyo Programları

Slogan olarak “aşkın frekansı” sloganını kullanan ve bunu kendine ilke olarak benimsemiş olan Slow Türk, 2005 yılından günümüze kadar yaptığı kaliteli yayın ile dinleyici kitlesini günden güne arttırmayı başarmıştır. 24 saat boyunca aralıksız duygusal şarkılar yayınlayan ve bu konuda en sevilen şarkıları belirleyerek her yıl Slow Türk hitlerini piyasaya albüm olarak çıkartan aşkın başarılı radyosu Slow Türk, ülkemizde en çok dinlenen duygusal şarkıları internetten yaptığı başarılı yayınlar sayesinde tüm dünya ülkelerine yayınlamaktadır.

Romantik Türk Radyo Programları

Yayınlanmaya başladığı tarih olan 14 Şubat 2005’ten bu yana aşkı ve romantik müzikleri ön planda tutarak yayın yapan sevilen müzik kanalı Romantik Türk, ilk olarak Polat FM adıyla dinleyicilerine ulaşmış, Romantik Türk isminin tescillenmesi ile eski ismini bırakıp bu ismiyle dinleyicilerinin karşısına çıkmıştır.


Ağırlıklı olarak Türkçe pop müzik yayını yapan ve sevilen aşk şarkılarını frekansları aracılığı ile pek çok farklı şehre yayan Romantik Türk, yakın zamanlarda internet üzerinden de yayın yapmaya başlamış ve tüm dünya ülkelerinde sevilerek dinlenmekte ve kaliteli yayınları ile takdir toplamaktadır. Radyo dinleme siteleri arasında yer alan canlidinlefm.com sitesi Romantik Türk ve Slow Türk gibi birçok aşk üzerine kurulmuş slow şarkılar sunan radyoları tek çatı altında toplamış bir sitedir.Dilediğiniz bir radyoyu canlidinlefm.com adresinin slow radyolar kısmından tıklayıp en güzel romantik şarkıları dinleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Slow türk ben de seviyorum. Bunların dışında her zaman slow çalmasa da nostalji kanali var. Pal FM'in onu da tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.