-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Aslanların Arasında Kalan Adam.

ads
ads
Aslanlar doğadaki en vahşi hayvanlardan biridir. Bir aslanın yanına yaklaşmak hiçte kolay değil. Doğada bulunan ve aslanlarla samimi dostluk içerisinde olan videodaki kişi tereddüt etmeden aslanların içinde keyfine bakıyor.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. şaka gibi izlediğim video sanki montaj gibi. ben çocuğumla böyle oynayamıyorum adam aslanla oynuyor. eğer yabani herhangi bir aslansa adama helal olsun vallahi. kendini iyi geliştirmiş.

    YanıtlaSil
  2. Adamın cesaretinden dolayı kutlamak gerekiyor.Ben olsam 100 metreden yakınına gitmem. Nasıl cesaret varmış adamda. Gerçi kolay kolay bakıcılarını yemez Aslanlar ama aç olunca aman diyim...

    YanıtlaSil
  3. Adam aslanlarla arkadaş gibi gezip oynuyor buna benzer daha önce de bir haber görmüştüm ama onda sadece fotoğraf vardı.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.