-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bilgisayar Koruma ve Hızlandırma Programı Advanced SystemCare indir download

ads
ads
PC sisteminde bulunan gereksiz kalıntı çöp dosyalarının temizlenip bilgisayar performansının eskisinden daha güçlü bir şekilde aktivite göstermesini istiyorsanız en başarılı programlar arasında yer almaktadır. Bilgisayar bakımını en iyi şekilde üstlenen ve hızlandırma konusunda önemli adımlar atarak izlediği yolda kullanıcıyı memnun edebilecek adımlar atabilmektedir. Tüm kullanıcıların ücretsiz indirip yükleyebileceği en iyi sistem optimizasyonu yapabilen programdır. Hepimizin bildiği üzere gelişen teknolojinin beraberinde getirdiği hem güzel hem de kötü yanları bulunmaktadır. Her geçen gün gelişen yazılımların ve ihtiyaç oranın artması nedeniyle bilgisayarımıza birçok yeni programlar yüklemekteyiz. Bu programlarında arka planda çalışan gereksiz çöp dosyalarının artmasıyla birlikte hızda düşüklük meydana gelmektedir. Bu sorunu en iyi şekilde çözebileceğimiz yazılım hakkında bilgi sahibi olmanız için çalışma sisteminden ve özelliklerine değinelim.

Advanced SystemCare Programının Çalışma Sistemi Nasıldır?

Bilgisayarımızın ilk günkü performansında çalışabilmesini tüm kullanıcılarımız bir arzusu olup eski hızına kavuşmasını tüm dileklerimizle isteriz. İlk günkü hızına kavuşabilmesi için sisteminiz için birkaç tıklamayla ilk günkü gibi çalışmasını sağlayabileceğiz. Bilgisayarın tüm bakım, onarım, performans güçlendirme, sistemi optimize edebilme ve diğer seçenekleriyle en iyi hizmeti mümkün kılan Advanced SystemCare programıdır. İçerisinde yer alan gereksiz optimizasyon seçeneği sayesinde sistemde yer alan tüm gereksiz dosya ve çöp kalıntılarını temizlemenizi sağlayan üstün kullanılabilir araçlar yer almaktadır.

Bilgisayar Koruma ve Hızlandırma Programı Advanced SystemCare indir download


Sistem de bulunan gereksiz kalıntı çöp dosyalarının bilgisayarımızın performansına büyük derecede etkileyip anında vermesi gereken tepkileri geç vererek donmalara yol açmaktadır. Ayrıca bilgisayar ömrüne etki edip çok büyük zararlar meydana getirmektedir. Bu gibi sorunların önüne geçebilmek adına disk birleştirme yöntemi sayesinde dosya kayıt defterlerini birleştirip bir arada tutmaktadır. Böylelikle yaşanan performans kaybını ve diğer açtığı kötü sebepleri başarılı bir şekilde önleyebilmektedir.

Kullandığımız Windows işletim sisteminin daha hızlı bir açılış sağlaması ve tüm çalışma sistemini hızlandırma sağlayabilecek etkileri sağlayabilmeniz için Advanced SystemCare download ederek tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca web ortamına girmek için kullanmış olduğumuz browser (tarayıcı) bulaşan istenmeyen eklentileri kolayca kaldırabilmenizi sağlıyor. İnternet ortamında herhangi bir program indirdiğimiz zaman bizden habersiz eklenti kurulumu yapmasını önleyebiliyoruz. Dahası tarayıcıyı ilk açtığımızda bizim istemediğimiz ana sayfaya gelen gereksiz arama motorlarını da temizliyor. Artık gereksiz eklenti yani üçüncü part uygulaması olarak adlandırılan zararlı eklentilerden de korunabileceksiniz.

Program sayesinde internette gezindiğiniz sitelerin geçmişini tutan tarayıcımızdan geçmiş sil özelliğini otomatik olarak silerek rahat gezinmeniz için olanak tanımaktadır. IObit tarafından özenle geliştirilen bir diğer sürümü ise ultimate yazılımı sayesinde artık bilgisayarlarınız daha güvenli ve hızlı bir çalışma ortamında çalışma sağlayacaktır. İçeriğinde yer alan butonların işlevsel özelliklerine değinelim. Tüm saydığımız özelliklerden faydalanabilmek için indir yaparak siteminize yükleyin. Kesinlikle olması gereken programların başında geldiğini de belirtelim.


Üst ana menüsünde yer alan Bakım, Koruma, Alet Çantası, Turbo Güç ve Eylem Merkezi alanlarıyla üstün hizmet sağlamaktadır.  En çok ihtiyacınız olacak bölümlerden birisi olan Turbo Güç bölümünde daha çok oyunlara girdiğinizde daha hızlı grafik özelliklerini yansıttığını görüp oyunlarda herhangi bir donma meydan gelmeden oynamanızı sağlayacaktır. www.indirson.com tüm kullanıcılarımıza güvenli hızlı günlerde eğlenceli zamanlar dileriz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Program iyi de programın kendiside çok ram yiyor yani aslında hızlandırmaya çalıştığınız alt seviye bilgisayarınızı daha da yavaşlatıyor

    YanıtlaSil
  2. Uzun zamandır kullandığım program sadece gereksiz kalıntı çöp dosyaları temizlemek için kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Yıllardır kullandığım bir program diyebilirim.İşlevleri gayet stabil ve hızlı tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  4. Şu anda windows kullanmıyorum ama windows kullanırken Advanced System Care'yi sıkça kullanıyordum. Baya iş gören bir program. İndirmediyseniz hemen indirin tavsiye ederim...

    YanıtlaSil
  5. yıllardan beri kullandığım ve faydasını net olarak gördüğüm program Advanced System Care, bilgisayarın gereksiz dosyaları ve biriken log dosyalarını temizlemede üzerine yok, tümünü birden tek adam gibi yapan bir program ancak şunu belirteyim windows 8.1 kullananlar kayıt defteri temizlerken gerekli bazı dosyaları temizleyebiliyor ve sistemi formatlık hale getirebiliyorlar dikkat etmeleri konusunda uyarıyorum...

    YanıtlaSil
  6. Buna benzer birde CCleaner programı var. Yıllardır güvenilirliğini koruyan güvenli bir sistem temizleme aracı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  7. Senelerdir Advanced SystemCare kullanıyorum ve son derece memnunum. Bilgisayardaki gereksiz kayıtları tamamen temizliyor ve gerçekten bilgisayarın hızlı kalmasını sağlıyor. Kullansam faydasını görür müyüm diye düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.