-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bus Simulator: Danger v1.3

ads
ads

Bus Simulator: Danger v1.3 Oyunu indir.

Bus Simulator: Danger v1.3 android cep telefonu oyunu


Erkeklerin özellikle tercih ettiği simulator oyunlardan biri "Bus Simulator: Danger" oyunudur. Araba sürme oyunları oyunsevenler tarafından çok indirilmektedir. Bu oyun en tehlikeli otobüs oyunlarından biridir. 



Bus Simulator: Danger v1.3


Yollar çok tehlikeli ve çok dikkatli olmanız gerekiyor. Bir sonraki bölüme geçmek için biraz çaba ve dikkat lazım. Çünkü dar yollar, engebel ve virazlı yollarla zorlukları beraberinde getirse de çok eğlenceli anlar sizi bekliyor. Bu oyun ücretsiz olarak Google Play Store üzerinde yayınlanmıştır. Dilerseniz oyunun ismi ile arama yaparak indirebilirsiniz veya aşağıda vermiş olduğumuz ojinal bağlantıyı kullanarak indiriniz.

Android 3.2 ve üzeri sistemlere entegre edebilirsiniz. Oyunun dili İngilizcedir. Dosya boyutu 35.5 MB.

Bus Simulator: Danger v1.3 oyunun indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın. 


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boom.extremebussimulator



Bir önceki android oyunu için >> Hill Climb Racing v1.27.0

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Otobus olan oyunu da oynamamistim hic deneyip test etmek lazim keyifli olabilir

    YanıtlaSil
  2. yıllarca çocukken oynadığım bir oyundu. arabalara olan merakım ve park etmeden aldığım zevkle az mı park ettim oyun içerisinde otobüsü :D

    YanıtlaSil
  3. Tavsiye derim pyiasadaki eniyi otobüs oyunu, diğerleri gibi değil. Yapanın ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. şu similatör oyunlarına bayılıyorum kendini gerçek kullanıyormussun gibi oluyor Bus Simulator oyunuda harika tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  5. Aslında hiç tasvip etmiyorum en iyisi idi kumandalı arabayı kalemlerle yaptığım yollardan geçirip park etmek. fakat zamane çocukları seviyor bunu

    YanıtlaSil
  6. Oyunda çeşitli görevlerin olması çok iyi ama grafikleri daha kaliteli olabilirdi.

    YanıtlaSil
  7. Arkadaşım otobüs simülatörlerinin hastası ona söyliyeyim de oynasın bari Simulator Danger'i :) Güzel bir şeye de benziyormuş... Teşekkürler paylaşımınız için

    YanıtlaSil
  8. Bence bu tür simulasyon oyunları yaşça küçük oyuncular için ideal en azından kan veya silah gibi şeylere özenmemiş olurlar.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.