-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Ekonomi Analizlerinde Uzman Görüşleri

ads
ads

                Ekonomik analizler piyasa takipçileri ve yatırımcılar için oldukça önem taşıyan kavramlardır. Özellikle yatırımcılar doğru ve güncel ekonomik analizlerin ışığında yatırım kararları alabilmektedirler.

                Ekonomi gündemi gerek bireyler için ve gerekse devletler için oldukça önem taşımaktadır. Özellikle savaşların ekonomik ortamlarda yapıldığı günümüzde gerek ülke ve gerekse dünya çapındaki ekonomik gelişmelerin takibi oldukça büyük önem taşımaktadır.


Ekonomi Analizlerinde Uzman Görüşleri


                Ekonomi alanında en çok takip edilen konulardan birisi Euro alanında yaşanılan gelişmelerdir.
             Avrupa birliğinin ortak para birimindeki gelişmeler dünya piyasalarını ve Borsa etkinliklerini yakından etkilediğinden takibi oldukça önem taşımaktadır.

                Her ne kadar geleneksel yatırım aracı olsa da Altın piyasaları ülkemizde en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer almaktadır. Ekonomiciniz adlı haber sitesi tüm yatırım araçlarına ve piyasalarına ilişkin gelişmeleri yayınlayan online haber sitesidir.

                Sitede forexten borsaya, altından dövize kadar tüm piyasalarla alakalı gelişmeler için ayrı linkler yer almaktadır. www.ekonomiciniz.com adresli internet sitesine mobil cihazlarınız üzerinden ulaşarak akıllı cihazlarınız için sade ve kullanımı kolay bir arayüz ile ekonomi haberlerini takip edebilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Ekonomi sürekli değişiyor, piyasa değerleri bir artıyor bir azalıyor takip etmek çok zor. Fakat devamlı vakit ayırıp takip ederseniz çok güzel paralar kazanma şansınızda olabiliyor.

    YanıtlaSil
  2. Ekonomiyi takip etmek zor is faydali bilgiler olacaktir kesin

    YanıtlaSil
  3. bir analiz de benden: benim görüşüm dolar için en yakın artırım için ibre, Nisan sonrası yapılacak ilk toplantıyı gösteriyor.

    YanıtlaSil
  4. bu işleri meslek edinmiş insanlar var adeta havayı koklayarak çok doğru tahminlerle işlerini yürütüyorlar buda bir yetenek işi.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.