-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Güncel Oyunları Oynayabileceğiniz Platform

ads
ads

En güzel oyunların hepsi bir arada 

Oyun oyna. Güncel oyun listesi, kaliteli oyunlar ile boş zamanlarınızı daha iyi  değerlendireceksiniz. Detaylar haberimizde


Neredeyse insanlık tarihinin varoluşundan bu yana oyunlar oynanmıştır. Bu oyunlar geçmişlerde çok ilkel yollarla oynanırdı ve yakın tarihimize kadar teknolojinin henüz tam olarak gelişmediği dönemlerde ise 80'li yıllarda oyunlar sokaklarda oynanırdı. 

Bu oyunların en başında gelen ise futbol oyunudur. Genel olarak kendi aramızda ve mahalleler arası futbol maçları yapılır ve kazanan-kaybeden taraf olurdu. Yani o zamanlarda da oyun olarak sek sek oyunu, yılan oyunu, yakar top, saklambaç vazgeçilmez eğlencemizdi. 

Gün geldi ve teknoloji 90'lı yılların sonunda yavaş yavaş gelişmeye başlarken 2000'li yıllarda bu gelişim çok hızlandı ve neredeyse hızına yetişemez olduk. Bundan dolayı artık günümüzde ve dünyamızda İnternet çağı başlamış oldu. 

Eski zaman oyunlarından hatırlarsanız atari oyunları vardır ve hala insanlar buna özlem çeker. Atari salonlarına gidip oynanırdı ve evimizde bulunan bir televizyona adaptör ve gerekli cihazları bağladıktan sonra oynardık ve en çok oynan araba yarışı ve mario oyunu idi.

Şimdi ise bilgisayar bile küçülüp cebimize girdi ve oyunları internet üzerinden oynuyoruz. Tabi internet olmadan oynamakta mümkündür. Ancak bu konumuzda kaliteli olan oyunlar oynayabileceğiniz oyun sitesinden bahsedeceğiz:

Sitemizin ismi  "oyunoyna.la" içeriğinde birçok oyun barındıran uzun zamandan beri hizmet veren birçok kişinin online olarak oyun oynama fırsatı bulduğu tavsiye ettiğimiz bir platformdur. 

Genel olarak siteyi gözden geçirdiğimizde kategorilerden bazıları, araba oyunları, beceri oyunları özellikle en güzeli olan iki kişilik oynayabileceğiniz iki kişilik oyunlar, mario oyunları, macera oyunları, savaş oyunları, mobil oyunlarda dahil olmak üzere şuan yazmadığımız daha çok oyun kategorisi mevcuttur. 

İF ailesi olarak bu  değerli ve gelişmiş her gün yeni yeni oyunların eklendiği sitemizi tavsiye ediyoruz.

Bu sayede sizlerde gönlünüzce dilediğiniz oyunu seçerek eğlenceli vakitler geçirebilir oyun oynamanın zevkini tadabilirsiniz. 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.