-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En Uygun Tesbih Fiyatları İnan Tesbih'de

ads
ads
İnan Tesbih online tesbih sektörünün dev firmalarından biri diğer bir çok tesbih firması gibi  Tesbih satışına İstanbuldan başlayan İnan Tesbih 3 yıl içerisinde binlerce kargo ile anadolu'nnu her bir noktasına ulaşmayı bilmiş. İnan Tesbih'i önemli yapan özelliklerinin en önemlisi rekabetçi tesbih fiyatları ile sektörde yer edinmesidir diyebiliriz. Aynı zamanda toptan tesbih satışları bulunan İnan Tesbih online ve geleneksel tarzda bir çok tesbih firmasının da tedarikçiliğini yapıyor. Ayrıntılar için ziyaret edin. www.inantesbih.com

Toptancı olmanın avantajlarını müşterileriyle paylaşan İnan Tesbih , en uygun fiyatları müşterilerine sunmayı amaçlıyor. İnan Tesbih dijital pazarlama yönetici Hasan Çağrı Güngör şöyle söylüyor. " Rekabeti seviyoruz ve rekabetle iyi başa çıktığımızı düşünüyorum. Toptancı olmamız ve geniş bir stok hacmine sahip olmamız fiyatlar konusunda bize çok büyük bir esneklik sağlıyor. Bizde bunu çok iyi kullanıyoruz. Sektörün en önemli sorunu orjinal olmayan halk arasında çakma olarak nitelendirilen tesbihler bunlar fiyatları düşürüyor el emeği güzel ve orjinal malzemeye sahip tesbihler ise pahalı gelmeye başlıyor. Biz bu amaçla giderleri kısarak fiyatları düşürmeye çalıştık"

En Uygun Tesbih Fiyatları İnan Tesbih'de


Pahalı Tesbihler de Var

İnan Tesbih mağazasında her kesime yönelik tesbih mevcut pahalı tesbihler de kullanıcıların isteklerine göre hazırlanmış. Pahalı tesbihlerin büyük çoğunluğunu usta işi olarak nitelendirilen tesbihler oluşturuyor. Bu tesbihler Türkiye'nin en önemli ustaları tarafından yapılmış el emeği ile günlerce sürmüş çalışmanın sonucu olarak üretilmiş tesbihler. Bunlar koleksiyonluk tesbih Usta ismi ve kalitesi kadar önemli olan bir başka konu ise tesbih malzemeleri tesbihin ana malzemesi fiyatları belirleyen en önemli etmen. Şu an en pahalı tesbihler kehribar tesbih  ve oltu taşı malzemeye sahip tesbihler. Tabiki istisnalar mevcut.

Hemen Sayfayı Ziyaret Edin

Ucuz fiyatların yanında bu yıl ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçenekleri ile müşterinin üzerindeki masrafı azaltmaya çalışan İnan Tesbih tüm müşterileri sitelerine davet ediyor. adres: www.inantesbih.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.