-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Hill Climb Racing v1.27.0

ads
ads

Hill Climb Racing v1.27.0 Oyunu İndir.

Hill Climb Racing v1.27.0 Android Cep Telefonu Oyunu.


Bu oyunda macera ve dağ yarışı oyunlarından biridir. Çok kullanıcı tarafından yüksek puanlar alan "Hill Climb Racing v1.27.0" oyunu tutkunları bir hayli fazladır. Bu oyun bir önceki oyunun geliştirilmiş versiyonudur ve daha eğlenceli hale gelmiştir. Bu oyuna ek özellikle olarak Factory bölümü eklenmiştir. 



Hill Climb Racing v1.27.0



Android 2.3 ve üzeri sistemlerinize indirebilirsiniz. Arayüz ve dili İngilizcedir. Dosya boyutu ise 37.2 MB ve oyunun lisansı ücretsizdir. Bu oyunu ücretsiz olarak Google Plat Store üzerinden indirebilirsiniz. Aynı zamanda aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanarak kolay şekilde indirmeniz mümkündür.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fingersoft.hillclimb&hl=tr



Bir önceki konumuz olan "Grand Theft Auto: San Andreas" android oyununun tanıtımını yaptık. Oyunu inceleyebilir. Gerekeli bağlantıları kullanarak oyunu satın alarak indirebilirsiniz. Oyun ücretlidir. Ortalama 20 TL civarı

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Telefonumdaki tek oyun bu diyebilirim. Bu kadar basit gozukup de kendine baglayan oyun yok

    YanıtlaSil
  2. ya tablete kurdum lanet ettim resmen bu oyuna, bir türlü 2-3 dakikadan fazla oynayamadım yavaş gidiyorum devriliyor, hızlı gidiyorum kafa beyin patlatıyorum, frenli kontrollü gidiyorum olmuyor ne yapacağımı şaşırdım herşey açılmış apk'sını bulup kendimi kandıracağım artık :)

    YanıtlaSil
  3. Bu oyun ilk çıktığı zaman çok popülerdi gerçi şimdi de öyle. Güzel mekan ve araçlar eklenmiş.

    YanıtlaSil
  4. Hill Climb Racing oyunu o kadar sinirimi bozuyorki o gaza basınca aniden dönmesi beni deli ediyor cok heyecanlı oynamak başarı getirmiyor. hep kaybediyorum :8

    YanıtlaSil
  5. güzel ve eğlenceli bir oyuna benziyor. Bu tarz araba oyunlarını seviyorum saatlerce oynadığım oluyor bunuda deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  6. Yeni indirip oynama şansı yakaladım ama çok hoşuma gitmedi açıkçası play store'da çok daha iyi oyunlar var vakit kaybetmeyin bence bununla...

    YanıtlaSil
  7. çok ilerleyip arabayı devirdikten sonra tekrar başa sarma olayı can sıkıcı. tek kötü yani bu.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.