-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » İbret Almamız Gereken Bir Video

ads
ads
Namaz dinin direğidir. Ve namaz çok önemlidir. Allah'ın (c.c.) bize vermiş olduğu en büyük nimetlerden biride sağlıklı sıhhatli oluşumuzdur. Ancak biz bu sağlıklı yaşamımıza ne kadar şükrediyoruz. Ve Allah'ın emir buyurduğu Namazı ne kadar kılıyoruz veya neden kılmıyoruz. İşte namaz kılmayanlar için ibret alınması gereken bir video. Paylaşalım belki vesile oluruz birilerine bizlerde sevap kazanırız.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Bende namaz kılanlardan biriyim (ara sıra). Keşke devamlı kılsak ve Allah'a tevekkül etsek. Ama işte şeytanı yenemiyoruz. Allah affetsin bizi...

    YanıtlaSil
  2. gerçekten çok anlamlı video duygulandım. Biz ne hallerde kılmıyor, aksatıyoruz. Bu tip insanları izleyip ders çıkarmamız gerekiyor.
    Namaz ile ilgili ne güzel örnek ve sözler vardır...
    Namazın dindeki yeri, başın vücuttaki yeri gibidir.

    YanıtlaSil
  3. İnsan gerçekten kendinden utanmalıdır diye düşünüyorum. Bu güzel insanın yaptığı salattır denilebilir. Şu durumda salatı aksatmayan birileri var iken bizler salatı namaz haline getirmiş bir toplum olduk.

    YanıtlaSil
  4. cidden bazen üşenip yapmadığımız dini görevlerimiz çok can sıkıcı oluyor ben kendi adıma konuşuyorum piskolojik olarak etkiliyor çünkü bir süre sonra

    YanıtlaSil
  5. Allah herkese namaz kılmayı, doğru yolu bulmayı nasip etsin. Yoksa işimiz çok zor. Ahirette bu adam namaz kılarken sen kılmadın dediklerinde ne yapacağız?

    YanıtlaSil
  6. Gercektende ibret alinmasi gereken bir durum biz bir ton bahane bulurken kimileri neler yapiyor harika paylasim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.