-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İkinci El Eşya

ads
ads
İkinci el eşya alışı ve satışı yapan yerlerden faydalanmak istediğinizde, ikinci el eşya alan ya da satan dükkânları gezmek, eşyaları tespit etmek, eşyaların fiyatı üzerinde anlaşmak, eşyaların nakliyesi ile ilgilenmek hem vakit alan hem de maliyetin tahmin ettiğinizden daha yüksek olarak ortaya çıkmasına neden olan işler olabilir. Yani Halkalı İkinci El Eşya Alan Yerler şeklinde internet üzerinde arama yapmak ve bu işletmelerin yerlerini tespit etmek yeterli olmayabilir.

İkinci El Eşya


Oysa yapmanız gereken işler bu kadar ayrıntılı, kapsamlı olmak zorunda değil. İkinci el eşya almak istediğinizde ya da ikinci el eşyalarınızı elden çıkartmak istediğinizde, Sezgin Spot ile bağlantıya geçmeniz yeterli olacaktır. Örneğin başka bir şehre ya da başka bir eve taşınıyor ve elinizdeki eşyalarınızı elden çıkartmak istiyorsanız, Sezgin Spot ile telefon aracılığı ile ya da sitedeki iletişim formunu doldurarak bağlantı kurmanız yeterli olacaktır. İstanbul’un tüm ilçelerinden bu yolu izlemeniz ve eşyalarınız için fiyat teklifi alma olanağını değerlendirmeniz mümkün olacaktır. Kısacası Beylikdüzü İkinci El Eşya Alan Yerler gibi aramalar yapmanıza gerek kalmadan ve diğer işler ile ilgilenmeden, elinizdeki eşyaların neler olduğunu bildirebilir ve fiyat teklifini alabilirsiniz. Fiyatta anlaştıktan sonra da eşyalarınız bulundukları yerden ücretsiz olarak alınacak ve ücretleri peşin olarak size ödenecektir. Üstelik iletişim kurduğunuz andan itibaren maksimum 24 saat içinde eşyalarınız alınmış, ücretleri ödenmiş ve taşınmış olacaktır.


Sonuç olarak Avcılar İkinci El Eşya Alan Yerler şeklinde ya da İstanbul’un diğer ilçelerini hedefleyerek ikinci el eşya alan işletmeleri tespit etmeye yönelik aramaları yapmadan, dükkânları gezmeden, pazarlık ya da eşyaların nakliyesi gibi işlerle uğraşmadan, ekstra maliyetlere katlanmadan ve kısa süre içinde eşyalarınızı elden çıkartma imkânı bulmuş olacaksınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. kısa süre içinde eşyalarımı satmak istiyordum bende..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.