-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İtalyan Lezzet Keşfi

ads
ads
Farklı tatları ile dünyanın en önde gelen mutfaklarından olan İtalyan mutfağı, hiç şüphesiz ülkemiz insanının da damak tadına yakınlığından dolayı oldukça beğeni alan bir mutfak kültürüdür. İtalyan Restaurant ayrıcalıklı ve farklı lezzetleri bulacağınız özel bir mekan olmalıdır. Bu bakımdan yeni ve farklı restoran önerimiz olacak. İnanılmaz özellikleri ile kesinlikle İtalyan tatlarını en uygun şekilde deneyebileceğiniz Eataly bu konu da öncü bir marka. Eşsiz lezzetlerin, özel sunumları ile karşılaşacağınız bu mekanda farklı bir yemek deneyimi yaşayabilirsiniz. İtalyan Restaurant İstanbul seçenekleri içinde ilk sırayı almasının nedeni ise; kesinlikle usta aşçıları diyebiliriz.

İtalyan Lezzet Keşfi


Etkileyici İtalyan lezzetlerini, en özel şekilde bulabileceğiniz bu ortamda bir anda kendinizi İtalya'da sanabilirsiniz. İstanbul'un göbeğinde İtalyan Restaurant alternatifini size en iyi şekilde yaşatacak olan Eataly, görsellik, lezzet ve kalite olarak tam anlamı ile beklentileri karşılıyor. Menü bakımından oldukça zengin olan yer, taze makarna, pizza, ekşi mayalı ekmekleri ve özel İtalyan tatlıları ile sizleri de cezp edecek bir şekilde organize edilmiş. Müthiş tatları keyif ile tadacağınız Eataly, aileniz ve sevdikleriniz ile her zaman gitmek isteyeceğiniz özel İtalyan Restaurant. Eşsiz ve taze ürünlerinin yanı sıra, inanılmaz şarapları, et yemeklerinize en güzel tatlarınız ile eşlik ediyor. Bu özel lezzet durağında uzun süre kalmak isteyecek, inanılmaz ve özel bir deneyim yaşayacaksınız.


Farklı alternatifleri olan menüde, inanılmaz tatlar size adeta göz kırpıyor. Şeflerin özel tarifleri ve enfes lezzetleri itina ile sunuşları bile bambaşka bir keyfi yaşamanızı sağlıyor. Bu özel ve etkili İtalyan Restaurant her an sizlere mutluluk aşılayacak hissine kapılmanıza yol açıyor. Özel ve nezih bir ortamda gerçek anlamda İtalyan tatlarını keşfetmek isterseniz, bu etkileyici ve lezzet şöleni olan mekanı sizlere de öneririz. En özel tatlar arayanların kesinlikle farklı bir durağı olacak olan bu İtalyan Restaurant sıra dışı tarzı ile gelenleri kesinlikle etkilemeyi başarıyor. Eğer bu konuda sizi yeterince etkilemiş isek, gittiğinizde taze İtalyan peynirlerinin de tadına kesinlikle bakmanızı öneririz. Özel tatları ile damaklarınızda tatlı bir anı bırakacaklarına emin olabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Öncelikle yazınız için teşekkür ederim bu sene italyaya gitmeyi planlıyorum bu sayede biraz fikrim olmuş oldu aslında Avusturya'ya gideceğim oradanda italya ya uğrayacagım şimdiden heyecan doluyum :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.