-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kaliteli Hizmet ve İşçilik

ads
ads
Kalite ve hizmeti ayaklarınızın altına sermeye devam ediyoruz. Beyaz eşyalarınıza sıfır tolerans tanıyarak bakım ve onarımını itina ile gerçekleştiriyoruz. Sizlerden ricamız cihaz arızalarınızı kısa bilgilendirmeler ile teknik ekibimize iletmeniz. Bu doğrultuda adresinize intikal edecek olan teknik kadromuz sizlere çeşitli fırsatlar sunarak kaliteli hizmet vermeye çalışacaktır.  Disiplinli bir çalışma prensibini amaç edinen firmamız müşterilerine kusursuz hizmet için ufkunu aydınlatmaya çalışmaktadır. Bu nedenle tüm kadrolarımız düzenli olarak eğitim seminerlerinden geçirilerek Maltepe Arçelik Servisi için profesyonel olarak hizmet vermeleri sağlanmaktadır.


Kaliteli Hizmet ve İşçilik


Talep ve önerilerinizi gerçekleştirebilmek için firmamız çağrı merkezine ulaşabileceğiniz gibi çevrimiçi olarak da servis talebinde bulunabilirsiniz. Amacımız kolay ulaşılabilirliği sağlamak ve sizlere kaliteli bir hizmet sunumunda bulunmaktır. Bu nedenle ev, iş ve ofisinizde yer alan Arçelik marka beyaz eşyanızın modeli her ne olursa olsun uzman kadrolarımız tarafından tedavi edilerek sizlere kullanılır vaziyette teslimatı gerçekleştirilmektedir.  Servis tercihiniz Kadıköy Arçelik Servisi olsun.


Beyaz eşyanızın kullanım süresi uzasın. Kaliteli bir işçilik ile beyaz eşyalarınız firmamızın koruması altında yer alsın. Beyaz eşya servisinde ayrıcalık yaşamak isteyen Ataşehirliler doğru adreste bulunuyorsunuz.  Ve Arçelik servis ayrıcalığını yaşamak için ideal olan akıllı çözümleri sizler de firmamız sayesinde yaşayacaksınız.  Yavuztürk  Arçelik Servisi kaliteli hizmet, profesyonel işçilik, orijinal ve yedek parça garanti ve temini kaliteli hizmet ile vermektedir

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Arçelik her zaman sağlamlığı ile bilinir ,serviste ki kalitesi ise tartışılmaz

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.