-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Olympos Tatilleri

ads
ads
Tatil denilince aklına deniz, kum, güneş, mis gibi oksijen, ormanda yürüyüş, tarihi güzelliklerde gezinti, yöresel tatlar gelen herkesin Olympos tatiline ihtiyacı var demektir. Yeşilin ve mavinin doyumsuz uyumunda özgürlüğün tadını çıkararak, şehrin keşmekeşinden uzakta dinlenip eğlenmek için en ideal tatil seçimi Olympos’tur. Yıl boyu taş ve beton yığınları, trafik çilesi, iş ve para stresiyle yaşlanan kişiler bir haftalık doğa tatiliyle tüm yılın yorgunluğunu atıp ruhen ve bedenen gençleşebilirler.


Olympos Tatilleri


Olympos’ta Doğa Sporlarıyla Adrenalin Yaşayın

Doğa sporlarını hayatının bir tutkusu haline getirmiş olanlar ya da durağan sürüp giden yaşamına renk ve heyecan katmak isteyenler için en iyi önerilerden birisi doğa sporlarıdır. İşte bu bağlamda akla gelen ilk alternatif olan Olympos’ta günü birlik gidilebilecek doğa sporları etkinlikleri olduğu gibi bir haftalık, üç günlük profesyonel ve amatör gruplara hitap eden programlar da bulunmaktadır. Tüm sporlar için muhteşem doğa ve eşsiz iklime sahip olan kentte; öne çıkan doğa sporları Irmak rafting, kanyoning, jeep safari, tüplü, tüpsüz dalış, yamaç paraşütü, Atv-Quad safaridir. Ayrıca profesyonel ekipler ve rehberler eşliğinde düzenlenen yat turlarıyla bir günde Olympos ve çevresindeki tüm doğal ve tarihi güzellikleri görmek, yaşamak mümkündür.

Olympos Tatili İçin En İdeal Konaklama Mekânları

Olympos gibi doğa harikası olan sit alanı olarak korunan bir cennette tatil yapmak isteyenler için en iyi konaklama alternatifi tabii ki de, köy evleridir. Alternatif tatil olarak değerlendirilen Olympos tatillerinde her şey usulüne uygun olsun, şehri tamamen unutup kendimizi doğaya teslim edelim, dinlenip eğlenelim diyenler için özel olarak portakal ağaçları içinde bulunan ağaç evler doğa tatilinin en önemli parçasıdır. Doğanın kendine has dokusunu asla bozmayan, hatta ormanın bir parçası gibi görünen ağaç evler, herkesi kendi evinin konforunda yaşatmaya yetecektir. Köy evlerinin bahçelerinde asma altında tahta masalar, ağaçların gölgesinde hamaklar tam bir cennet görüntüsündedir. Çardaklarda sohbet edip, müzik dinleyip, terasta ev yapımı şarabını yudumlamaktan hoşlanacak olanlar doğru köy evlerine gitmeliler.

Olympos’un Tadına Doyulmaz Lezzetleri


Olympos’a gidip de Akdeniz’in yöresel lezzetlerini tatmamak olmaz. En nefis köy kahvaltıları, başka yerde bulunamayacak Akdeniz’e özgü tarifler, ev yapımı şaraplar ve bunlar gibi eşsiz lezzetler Olympos’ta misafirlerini beklemektedir. Patlıcanlı, kaşarlı gözlemeler, otlu omletler, zeytinyağlı mezeler, deniz ürünlerinin hepsi, ızgara ve et yemeği çeşitleri akla gelen ve gelmeyen her lezzet Olympos’ta mevcuttur. Çam ağaçlarının mis gibi kokusu altında tahta masalarda birbirinden leziz açık büfe yemeklerle karnını doyurmak, mangalda pişen enfes balıklarla rakı, balık keyfi yapmak Olympos köy evleri misafirlerinin ayrıcalığıdır. Olympos 5 yıldızlı otellerin değil, küçük, şirin ve samimi işletmelerin olduğu bir tatil mekanı olduğundan tüm yemekler anne lezzeti kıvamındadır.  Daaha detaylı bilgi almak için www.koyevi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Antalyanın en değerli yeridir olympos,dağ havası yeşillik her yer harika

    YanıtlaSil
  2. olympos mükemmel bir yer ailecek gitmiştik tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. Bu olympos köyünü çok duyarım her yıl da gitmek isterim bir türlü gitmek nasip olmadı. Bu yıl inş. gideceğim fırsatım olursa.

    YanıtlaSil
  4. sahil kesminde adım atacak yer kalmadı, çoluk çocuk herkes olympos'a gidiyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.