-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Periyodik Bakımı İhmal Etmeyin

ads
ads
Periyodik bakımdan geçirilen kombilerin daha uzun ömürlü olduğunu söylemek yanlış olmaz. Özellikle kış gelmeden bakım yaptırılan cihazlar size kış boyunca sorunsuz bir kullanım sağlar. Isınmak ve banyo yapmak için bize kolaylık sağlayan kombilerimiz için gerekli hassasiyeti gösterip Ataşehir Demirdöküm kombi servisi ile iletişime geçmek gerekir. Ataşehir Baymak Servisi olarak satış sonrası hizmet ve müşteri memnuniyetini devam ettirmekteyiz. Yedek parça desteği, orijinal yedek parça temini ve yedek parça garantisini en uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz.

Periyodik Bakımı İhmal Etmeyin


Düzenli periyodik bakımı yapılmayan kombilerin daha sık arızalandığını ve kombi kullanımı konusunda müşterilerin yeterli bilgiye sahip olmadığını görüyoruz. Kombi üzerinde bulunan panelde eğer bir sorun varsa bununla ilgili hata kodu yazar. Bunun ne anlama geldiğini bilmek için ürün kitapçığına göz atabilir ya da kombi onarımı için Ümraniye Demirdöküm kombi servisini arayabilirsiniz. Yeterli teknik bilgiye ve gelişmiş teknolojiye sahip ekibimiz oluşan sorun ile ilgili gerekli tamir, bakım ve onarım işlemini gerçekleştirecektir. Değiştirilen parçalar için hem servis garantisi hem de parça garantisini sunmaktayız.


Sancaktepe Baymak Kombi Servisi olarak servis ağımız geniş bir alana yayılmıştır. Baymak kombilerin bakım ve onarımı dışında yedek parça hizmeti de vermekteyiz. Uzman teknik ekibimiz ile profesyonel bir çalışma anlayışı içerisinde müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Kombi bakımını titizlikle yapan teknik ekibimiz kış aylarında uzun süre çalışacak olan cihazınızın sorunsuz çalışmasına yardımcı olur. Üstelik verimini arttırarak tasarruf yapmanızı da sağlar.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Güzel bir yere değinmişsiniz zaten ne olursa olsun ne alırsak alalım düzenli olarak bakımını yaptırmadığım her ürün zamanla eskir ve bozulur buna her zaman dikkat etmek gerekli.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok önemli bir konu. Geçenlerde semtimizde elektrik kesinti oldu. Biz kombiyi kapatmayı unutmuştuk. Elektrikler tekrar geldiğinde çok geçti, kombi bozulmuştu.

    YanıtlaSil
  3. Kombi isi ciddi bir is en azindan yillik bakimi ihmal etmeden yapmak gerekiyor.

    YanıtlaSil
  4. Kombilerdeki bu bakım gerçekten çok önemlidir.Haberlerdede görüyoruz bakımını yaptırmadı diye ölen bir sürü insan oldu.Üşenmiyelim zamanında yaptıralım

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.