-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Sivilce Nasıl Geçer?

ads
ads
Sivilcelere Çözüm Sivilveler; özellikle ergenlik dönemindeki genç kızlar için büyük bir dert. Güncelse aracılığıyla hazırladığımız bu konudan farklı cilt ve güzellik konularına ulaşmak isterseniz www.guncelse.com a bakabilirsiniz. Birde gençler sivilceleri patlatarak iyice işiin içinden çıkılmaz bir duruma getirir. Sivilcelerin çıkması doğaldır ancak gençler bunu bir türlü anlamazlar ve sivilcelerini sıkarlar. Bu ise kalıcı lekelerin oluşmasına sebep olur. Sıkılan sivilcenin yerinde yuvarlak tene yapışmış gibi duran lekeler oluşur. Sivilceyi sıkan genç, bu lekeleri hiçbirşey yapamaz.
Çok kötü bir görüntü oluşturan bu lekeler için ise en iyi çözüm doğal kremler, doğal maskelerdir.

Sivilce Nasıl Geçer?


                Sivilce lekeleri için olan doğal maskeyi; bir adet elma, yarım limon ve bir çay kaşığı zeytinyağı ile yapabilirsiniz. Doğal maskemizi hazırlamak için öncelikle bir adet elmamızı, yarım limonumuzu ve bir çay kaşığı zeytinyağımızı hazırlayalım. Elmayı derin bir kaba rendeleyerek başlayabilirsiniz. Kabuğunu soymadan rendelemenizi tavsiye ederim. Rendelemiş olduğunuz bir elmanın rendesine kaşık ile bastırarak suyunu çıkarmaya çalışın. Belki aman aman su çıkmayacak ama mutlaka su çıkacaktır. Elmanın suyunu ve posasını ayırın. Her ikisini de ayrı kaplara koyun. Ve elmanın suyunun bulunduğu kaba yarım limonu çekirdeklerinini ayırarak sıkın. Limon suyu ve elma suyumuzun bulunduğu kabın içerisine bir çay kaşığı zeytinyağımızı da ilave edelim. Evet, artık doğal maskeniz hazır. Elma suyu, limon suyu ve zeytinyağı ile hazırladığımız bu maskeyi yüzünüze uygulamadan önce, yüzünüzü ılık suyla yıkayın. Ilık suyla yüzünüzü yıkadıktan sonra kurulamadan uygulamalısınız bu maskeyi. Nemli yüze uygulayacağınız maskeyi, yavaş hareketlerle tüm yüze dairesel olarak uygulamalısınız. Yani bir peelingi uygular gibi yüze masaj yaparcasına uygulamalısınız. Bu şekilde uyguladığınızda hem yüzünüzdeki gözenekleri açacak, hem yüzünüzü dinlendirecek hem de yüzünüzdeki sivilce lekelerinden kurtulacaksınız. Yüzünüze maskeyi uyguladıktan sonra 15 – 20 dakika kadar karışımı yüzünüzde bekletmeli ve 15 – 20 dakika sonra yüzünüzü yine ılık bir suyla durulamalısınız. Bu maskeyi haftada birkez yapmanızı öneririm. Kirpikler için de http://www.guncelse.com/2016/01/08/kirpiklerinizi-dolgun-gosterecek-makyaj-hileleri/ bu konuya bakabilirsiniz.


Ne kadar çok yaparsanız, o kadar çabuk ya da o kadar kolay kurtulmazsınız lekelerinizden, bunu unutmayın. Yüzünüzün tahriş olmasına neden olabilirsiniz. Sadece bu maske için söylemiyorum bunu. Her maske, her peeling, her krem için durum aynıdır. Ne kadar yapılması gerektiği söyleniyorsa, o kadar yapılmalıdır. www.guncelse.com dan daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

10 yorum:

  1. Zaman zaman çok sinirimi bozabiliyor bu sivilceler. Kötü görünmesinin yanında bir de kaşınanları mevcut, ne diye varlar hiç anlamam.

    YanıtlaSil
  2. çıkan sivilceleri sıkmazsak bir süre sonra kendiliğinden sönüyorlar. sıkıldığı zaman iz kalıyor ve yayılıyorlar.

    YanıtlaSil
  3. karışmayıp temiz tutacaksınız vücüdunuzu o şekilde geçer..

    YanıtlaSil
  4. Sağlık sorunu oluşturmasalar da sivilceler görüntüleri nedeniyle mutsuzluğa neden olabilmekte.

    YanıtlaSil
  5. Bu sivilce isi cidden berbat bir durum en guzel yillarda kabus olabiliyor

    YanıtlaSil
  6. Sivilce dediğin her zaman çıkabiliyoe bence tamamen sivilce geçirme yöntemi yok

    YanıtlaSil
  7. limon ile geçirileceğini dair bir yöntem duymuştum. Limon suyu ile silip biraz bekletip ardından yıkama işlemi de yararlı diyorlar. Zaten limonun faydasının olmadığı bir yer yok herhalde...

    YanıtlaSil
  8. Terli cilt sivilce oluşumuna müsaittir. Terlediğiniz zamanlarda mutlaka duş alın.

    YanıtlaSil
  9. Erhan Aktaş17 Ocak 2016 20:40

    Sivilcelerinizi sıkmamaya çalışın ayrıca. Yoksa ne kadar hızlı yayıldıklarına siz bile inanamazsınız. Kulak ardı etmeyin bu dediğimi de :)

    YanıtlaSil
  10. aslında benim de başımda sizvilce denen bir bela vardı sivilceden kurtulmak için çok şey denedim ama ergenlik dönemi sonrasında kendiliğinden geçti.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.