-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Sivilcelerimden Kurtulamıyorum Diyorsanız Buraya Bakmalısınız!

ads
ads

Sizler için hazırladığımız sivilceler'den geçici olarak kurtulma yöntemleri.


1-) Limon Maskesi: 1 Adet yeni kesilmiş limon'un suyunu bir kaseye boşaltıyoruz, daha sonra elimize bir parça pamuk alıyoruz ve yüz bölgemize pansuman şeklinde sürüyoruz. Unutmayın ki ciltten cilde farklılık gösterecektir. İlk başlarda yanma yapacaktır, yüzünüz de kızarıklık yaparsa cildiniz hassas demektir hemen yıkamalısınız.


Sivilcelerimden Kurtulamıyorum Diyorsanız Buraya Bakmalısınız!



2-) Diş Macunu: Parmağımıza çok az diş macunu sıkıyoruz ve yüzümüz'de bulunan sivilcelere sürüyoruz. Bu yöntemi uyguladıktan sonra 40 dakika sonra yüzünüzü yıkayıp durulayabilirsiniz. Ayrıca diş macunu'nun yüzde ki siyah noktalara'da iyi geldiği bilinmekte.

3-) Buz: 1 adet buzu beze veya havluya sararak yüzümüzde ki sivilcelerin üstüne getiriyoruz. Bu yöntem bakterilerin ölmesine ve sivilcelerinizden kurtulmanıza yarayacak.


Yazan: Erimeri

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Guzel yontemlere benziyor denemek lazim siyah nokta icin olani hemen deneyip bakicam

    YanıtlaSil
  2. Sivilcilerden kurtulmanın birçok yolu vardır.Benim önerim limon suyunu yüzünüzde gezdirmek ve ılık suyla yıkamak.Hepsinin kuruduğunu göreceksiniz.

    YanıtlaSil
  3. Bu sivilceler çok sinir bozucu şeyler ne zaman nerede ve ne kadar büyüklükte çıkacağı belli olmuyor gözede hoş gelmiyor iğrenç şeyler ya.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.