-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » TestDisk 7.0

ads
ads

TestDisk 7.0 İndir

      PROGRAM BİLGİLERİ        PROGRAM
Üretici Firma Christophe GRENIER
Lisans Ücretsiz
Dil Desteği ( Arayüz ) İngilizce
Program Boyutu 11 MB
İşletim Sistemi Windows 7
Ekleyen İbrahim Fırat
Program Kategorisi Yedekleme - Kurtarma
Açıklama ( Özellikleri ) Bu yazılım en iyi ve güçlü dosya ve veri kurtarma programı olarak bilinir. Bu araç ile birçok şeyi yapabilirsiniz. Özellikle boot edilmeyen, arızalanmış veya sorunlu olan disklerinizi tekraren boot etmenize olanak tanır.
    Programı İndirmek için  > > >http://www.cgsecurity.org/testdisk-7.0.win.zip

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Ben external usb harddiskim düştü ve bozuldu. İçerisinde bir sürü resmim vardı. Bir çok recovery programı ile kurtaramadım, inşallah bu program işe yarar.

    YanıtlaSil
  2. Veri kurtarmak isteyenler için testdisk can simididir :) Yedek klasörümde bulamadım, çok korktum, hemen indirdim :)

    YanıtlaSil
  3. Elimde yıllardır 'Günün birinde program bulur kurtarırım' diye tuttuğum iki üç HD var ilk fırsatta onları test edeceğim umarım disk içindeki bilgilere zarar vermeden kurtarabilirim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.