-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Türkiye’nin Umudu

ads
ads
             2015 yılında yaşanan olumsuz gelişmelere rağmen artarak devam eden sektör. 2016 da 2015 in kayıplarının kapatılacağı hedef i üzerinde durulmaktadır. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar2015 yılında sektörün frene bastığını fakat 2016 için kayıp yıl olmayacağının altını çizmişti.


Türkiye’nin Umudu


             Türkiye deprem kuşağı üzerinde olan bir ülke olduğundan dolayı yapı denetim konusuna daha fazla yer ayırmalıdır. Denetim için gerekli yasaları çıkartmalı ve uygulamalıdır. Müteahhitler ya eğitim alarak yaptıkları inşaat işinin önemini bilerek bir yol izleyecekler ya da inşaat sektörü içinde yer almayacaklardır.


            Aksi takdirde deprem kuşağı üzerinde olan ülkemiz de gazete ve yayın organlarında inşaat haberleri izlemek istememektedir toplum.

            Depremin yıktığı inşaat enkaz görüntülerini izlemek veya görmek istememektedir. Türkiye Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Başkanı Nazmi Şahin yaptığı açıklamada müteahhitler ile ilgili mutlaka yaş sınırı ve en az 3 aylık eğitimin şart olduğunu söyledi.
             2016 da inşaat sektörü hakkında bilmek istediğiniz her şey http://www.yapi.com.tr/ bulabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. toki önceden fakirin kapısıydı şimdi ise rantın mimarı sadece yandaşlara rezidans yapmak için var evlere bakıyorum normal mütahhit evlerinden bile pahalı. nasıl bir kurum olduysa artık

    YanıtlaSil
  2. Benim çok merak ettiğim bir soru var yanıtlarsanız sevinirim. Hemen hemen her sokakta 2-3 yeni inşaat bina yapılmasını heryerde görüyoruz. Önümüzde büyük bir deprem riski var. Gerçekten bu binalar depreme uygun yapılıyor mu, kontrolleri gerçekten düzgün yapılıyor mu?

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.