-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Araç Üstünden Geçmesine Rağmen...

ads
ads
Bu hayrete düşüren olay Hindistan'da yaşandı. Minik bir kız çocuğu yolun ortasında yürürken birden ayağı takılarak yere yüz üstü düşüyor ve ardından bir araç gelerek üstünden geçiyor. Minik kıza hiçbir şey olmuyor. Allah(c.c.)'ın koruduğu kızın mucize görüntüsü videoda.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Öldürmeyen Allah öldürmüyor lafının en güzel göstergelerinden biri olmuş bu video da. Teşekkürler bunu bizimle paylaştığınız ve bir kez daha bu gerçeği hatırlamamıza vesile olduğunuz için.

    YanıtlaSil
  2. Yasayacak gunu varmis demekkiAllah kazadan beladan korusun herkesi insallah

    YanıtlaSil
  3. çok ibret alınacak bir olay vakit saat gelmedimi Rabbim koruyor insanı.

    YanıtlaSil
  4. yuh ya şansa bak kızın gerçekten çok büyük şansı varmış olayın farkıda mı bilmiyorum ama eğer farkındaysa torunlara anlatabileceği ciddi bir hikayesi var artık

    YanıtlaSil
  5. Öldürmeyen Allah öldürmüyor, kaderi yazılmış ve Yaratanyaşayacağı yıllar var diye emretti ise otomobil değil, kamyon da geçse burnu bile kanamadan rutin işine devam ederdi...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.