-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Yapı Kataloğu Ürün Yelpazesi

ads
ads
                İnşaat kaba ve ince işleri, bitirme işleri, iç ve dış cephe, aydınlatma sistemleri, çatı sistemleri ve çelik konstrüksiyon ürünlerine dair tüm ürünleri sunan YEM Yapı Katalogu sitesi, ekonomik fiyat avantajı sunmaktadır.


Yapı Kataloğu Ürün Yelpazesi


             Yapı ürünleri arasında kaba inşaat malzemeleri ve ince inşaat işleri ürün ve gereçleri bulunmaktadır. Ürünleri karşılaştırma imkanı sunan sistemin ekonomik fiyat ayrıcalığından faydalanabilirsiniz. Uzay kafes sistemler, galvanizli hafif çelik sistemler ve hafif çelik ürünleri, kaba yapı inşaat ürünleri arasında bulunmaktadır.

             İç cephede asma tavan ve iç aydınlatma sistemleri bulunmaktadır. Aplik, sarkık armatür, led armatür, spot aydınlatma sistemleri, yol ve cadde aydınlatması ürünleri seçenekler arasında bulunmaktadır.



             Kompozit kaplama olanağı sunan ve kompozit kaplama ürünlerini detaylı şekilde fiyat bilgisiyle veren yapı katalogundan ahşap kompozit dış cephe kaplamasını inceleyebilirsiniz. Ayrıca alüminyum kompozit cephe kaplaması, alimünyum kompozit panel, çimento esaslı dış cephe kaplaması, kompozit deck, ısı yalıtımlı dış cephe kaplaması ve ürünlerini inceleyebilirsiniz. Detaylı bilgi ve alışveriş için www.yapikatalogu.com sayfasını inceleyiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.